Παναθηναϊκός: Ο διαιτητής φταίει ή μήπως ο Μεντόσα κι ο Κορνέλιους;

Παναθηναϊκός: Ο διαιτητής φταίει ή μήπως ο Μεντόσα κι ο Κορνέλιους;

Ο Κορνέλιους παίζει στην άμυνα του Παναιτωλικού κι όχι σε εκείνη του Παναθηναϊκού που... κοσμεί με την παρουσία του ο Σάρλια...

Γνωστό είναι ότι φέτος οι πράσινοι δεν παίρνουν ούτε τα… σπόρια από την διαιτησία. Το ίδιο συνέβη και στο Αγρίνιο. Να είμαστε ξεκάθαροι όμως. Δεν ήταν ο Σιδηρόπουλος η αιτία που ο Παναθηναϊκός έχασε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Αιτία ήταν ότι ο Μεντόσα παίζει στον Παναιτωλικό και όχι στον Παναθηναϊκό. Ότι ο Κορνέλιους παίζει στην άμυνα του Παναιτωλικού κι όχι στην άμυνα του Παναθηναϊκού που… κοσμεί με την παρουσία του ο Σαρλια. Τι πάει να πει σου φτάνει ο Σιδηρόπουλος που με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι δεν έχεις δημιουργήσει άλλη σε ολοκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Να το πάρουμε γενικότερα. Φταίνε οι διαιτητές που δεν μπορείς να σταυρωσει νικη εκτός έδρας; Που ο Βιτάλ πάταγε τα… πισινά του όση ώρα τον κρατούσε Γιοβάνοβιτς στο γήπεδο αντί του Παλασιος που ήταν στον πάγκο.

Όλα πρέπει να μπουν στον γενικό λογαριασμό για να βγει σωστό συμπέρασμα. Όλοι λένε ότι φέτος η ομαδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έτσι είναι αλλά πέρσι με το αντιτουριστικο ποδόσφαιρο του Μπολονι μαζεύτηκαν περισσότεροι βαθμοί. Να τα λέμε κι αυτά! Κι επειδή μιλαμε για καλύτερο ποδόσφαιρο, πόσο καλύτερο παίζει η ομάδα του Γιοβανοβιτς από εκείνο του ΠΑΣ Γιάννενα;

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο έδειξε ότι οι πράσινοι άχουν πολλά να διορθώσουν και να εξελίξουν. Στο σημείο που βρίσκονται τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμούς. Και ο ΠΑΣ και ο Αστέρας και ο Άρης και ο ΟΦΗ μπορούν να του κάνουν τη ζημιά. Από καμιά ομαδα δεν είναι εμφανώς καλύτερη αυτή του Γιοβανοβιτς.

Και κάτι ακόμα. Λείπουν από τους πράσινους οι παίκτες με προσωπικότητα που θα εμπνεύσουν τους συμπαίκτες τους και θα πάρουν παιχνίδια με την κλάση τους. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μη έχεις παίκτη-σημείο αναφοράς μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε φρόντισε να δημιουργήσει και φυσικά δεν έψαξε να βρει τέτοιον στην μεταγραφική αγορά.

Στο πρώτο ημίχρονο λάδι πολυ και τηγανιτά τίποτα στο δεύτερο ούτε λάδι ούτε τηγανίτα. Το πάλεψε ο Γιοβανοβιτς από τον πάγκο. Το γύρισε σε 4-4-2, έριξε στο ματς τον Παλασιος, έφερε τον Καρλιτος πίσω από τον Ιωαννιδη αλλά τίποτα. Άλλο ένα ματς εκτός έδρας που ο Παναθηναϊκός τα θαλασσώνει.

Πριν διαβάσουμε πάλι αναθεματα για την διαιτησία καλό είναι να σκεφτούμε μήπως όλη αυτή η κατασκευή για την καλή μπάλα που παίζουν φέτος οι πράσινοι, σκοντάφτει πάνω στα γεγονότα που είναι πεισματάρικα και οδηγούν αλλού κι όχι εκεί που μας οδηγεί η επικοινωνία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ