Άρης: Όλα στραβά και ανάποδα στην Λεωφόρο

Άρης: Όλα στραβά και ανάποδα στην Λεωφόρο

Η ομάδα του Μπoύργος πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και δεν «βγήκαν» οι επιλογές στην ενδεκάδα, ακόμα, όμως και με 10 παίκτες μετά το λάθος του Καμαρ;a, θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τίποτα δεν «βγήκε» στον Άρη στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Πλήρωσε το νωθρό του ξεκίνημα, την λάθος αντίδραση του Καμαρά που έδωσε δικαιώματα και αποβλήθηκε, αλλά και συγκεκριμένες επιλογές στο βασικό σχήμα που δεν δικαίωσαν τον Μπούργος.

Αδικαιολόγητη, εντελώς, η εικόνα των ποδοσφαιριστών των κιτρινόμαυρων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ήταν σαν «υπνωτισμένοι», σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που μπήκαν πιο δυνατά.

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Χερμάν Μπούργος να ξεκινήσει με τρία χαφ, Σάσα Ντουκουρέ και Ματίγια. Με τον Βραζιλιάνο, πάντως, να παίρνει θέση στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής όταν ο Άρης βρισκόταν στην επίθεση, σε σύστημα 4-4-2.

Δεν λειτούργησε η συγκεκριμένη έμπνευση, όπως και δεν «βγήκε» και η επιλογή του Γκάμα στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Τα πράγματα, έγιναν, ακόμα χειρότερα μετά την αποβολή του Καμαρά. Η πρώτη κάρτα που δέχεται δεν υπάρχει, όμως, στη συνέχεια ο Μαυριτανός επιθετικός αντιδράσει αδικαιολόγητα και δίνει δικαίωμα στον διαιτητή να τον αποβάλει, για ένα αχρείαστο φάουλ στη μεσαία γραμμή.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ο παράγοντας κόπωσης θα έπρεπε να παίξει τον ρόλο του, ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το πρώτο και θα μπορούσε να φύγει από την Αθήνα, με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι κρίμα, πραγματικά, που η συγκλονιστική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ιτούρμπε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. δεν συνοδεύτηκε και με καλή εμφάνιση για την ομάδα του. Ο Παραγουανός ήταν εντυπωσιακός και υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν δύο και τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Άρης έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τη φάση του 60ου λεπτού, όταν και μετά από σουτ του Μανσίνι, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Βέλεθ, ενώ είχε πορεία προς την εστία. Τόσο ο διαιτητής Αγκάγιεθ, όσο και ο VAR, όμως, δεν υπέδειξαν πέναλτι. Αν το έκαναν, μάλιστα, θα έπρεπε να αποβληθεί και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, που είχε, ήδη κίτρινη κάρτα.

Παρά την ήττα, ο Άρης παραμένει γερά στο κυνήγι της τρίτης θέσης και της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αρκεί να παρουσιαστεί βελτιωμένος στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό.

Ο Τερζής αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι στην αξιολόγηση της κατάστασης του Γκάνεα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή, όμως, από τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

ΥΓ. Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος ο Άρης θα μπορεί να υπολογίζει και τον Αλί. Με όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, καθώς προέρχεται από εξάμηνη αποχή από την αγωνιστική δράση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή και ο πατέρας του, ο Ιρακινός επιθετικός θέλει να διεκδικήσει τη δική του ευκαιρία στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ