«Πουλάει» ο εμπορικός Άρης

«Πουλάει» ο εμπορικός Άρης

Οι κιτρινόμαυροι εκτός από την τρίτη θέση της βαθμολογίας, ήταν τρίτοι και στα εισιτήρια, πάνω από τους δυο φιναλίστ του κυπέλλου ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ τα παιχνίδια τους είχαν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης και αυτός είναι και ο λόγος που θα πάρουν σημαντικό αυξημένο συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα τους.

Θέμα ημερών ή ωρών μπορεί να είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας, για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Άρη για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές περιόδους. Αν, μάλιστα, δεν γίνει κάποια συγκλονιστική ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Άρης θα συμφωνήσει με την NOVA.

Δεν ασχολούνται και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ με τις γελοιότητες που ακούγονται δεξιά και αριστερά και είχαν «σίγουρο» ότι ο Άρης θα πάει στην COSMOTE TV. Έχει σταματήσει, πλέον, να είναι ενοχλητική και προκαλεί γέλιο η προσπάθεια να πλήξουν (στο μυαλό τους) τον Άρη.

Λες και είναι υποχρεωμένη κάποια εταιρεία να τους ρωτήσει και να πάρει τη γνώμη τους, για το που θα παραχωρήσει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, λες και τους διόρισε κάποιος κριτές των πάντων. Αν ήταν για το συμφέρον του, θα πήγαινε στην COSMOTE TV, στο CNN ή όπου αλλού ήθελε ο Άρης.

Πάμε τώρα στα σοβαρά. Είναι πολύ λογικό ότι ο Άρης θα πάρει αύξηση στο νέο συμβόλαιο, σε σχέση με το προηγούμενο, για την παραχώρηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων.

Μιλάμε εξάλλου για μια πολύ εμπορική ομάδα. Η οποία για δεύτερη σερί χρονιά τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ είναι και τρίτος στα εισιτήρια, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, με τους περιορισμούς λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού.

Ο Άρης, λοιπόν, είχε μέσο όρο εισιτηρίων 6.348 και ήταν μόνο πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (13.007) και την ΑΕΚ (10.083). Έκοψε περισσότερα εισιτήρια από τους δυο φιναλίστ του κυπέλλου, τον Παναθηναϊκό (6.218) και τον ΠΑΟΚ (5.750).

Ακόμα, ήταν πολύ υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης στα παιχνίδια του Άρη. Οι διοικούντες θέλησαν, στις επαφές που είχαν με τα δυο συνδρομητικά κανάλια, να πάρουν τα χρήματα που έπρεπε με βάση την εμπορικότητα της ομάδας τους. Και πολύ καλά έκαναν. Τα χρήματα του νέου τριετούς συμβολαίου δεν είναι αυτά που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα και φυσικά δεν έχει καμία υποχρέωση η ΠΑΕ να τα βγάλει προς τα έξω.

ΥΓ. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες μέρες, θα είναι για όλα τα βαλάντια και πιο προσιτές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έρχονται από την ΠΑΕ Άρης. Ακόμα, θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να τιμηθεί και η μνήμη του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε τον Φεβρουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ