Κομμάτι, κομμάτι…

Κομμάτι, κομμάτι…

Το παζλ θα συμπληρωθεί στην ώρα του και όλοι δουλεύουν για αυτό.

Τρίτο φιλικό για τον Ολυμπιακό, τρίτο διαφορετικό αποτέλεσμα. Και η ισοπαλία έκανε την εμφάνισή της στα παιχνίδια της προετοιμασίας των πρωταθλητών, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μετράει.

Κανέναν δεν πρέπει να απασχολεί το αν οι «ερυθρόλευκοι» κέρδιζαν, έχασαν ή ήρθαν ισόπαλοι. Δηλαδή σήμερα, αν έμπαιναν γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι», θα μιλούσαμε για ομάδα που πετάει; Δεν το νομίζω. Το θέμα σε αυτό το κομμάτι της σεζόν είναι η βελτίωση της ομάδας, η προσαρμογή των νέων παικτών. Άλλωστε σε κάθε ματς, ο Πέδρο Μάρτινς δουλεύει και κάτι.

Πόσοι από εσάς γνώριζαν για παράδειγμα, ότι σήμερα θα δούλευε το αμυντικό transition; Εγώ πάντως, όχι. «Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, όταν οι αντίπαλοί μας βγαίνουν στην αντεπίθεση», είπε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Κρακόβια, ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αυτό συμβαίνει στην προετοιμασία. Σε όλες τις προπονήσεις, σε όλα τα φιλικά μπαίνει και ένα λιθαράκι, μπαίνει και ένα κομμάτι του παζλ, ώστε αυτό να είναι έτοιμο όταν πρέπει. Για να παρουσιαστεί στον πάντα απαιτητικό κόσμο του Ολυμπιακού.

Στο φιλικό με την Κρακόβια, οι πρωταθλητές έδειξαν καλό πρόσωπο. Απειλήθηκαν ελάχιστα από την αντίπαλό τους (μία καλή στιγμή είχαν οι Πολωνοί) και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.

Το ζητούμενο είναι οι Πειραιώτες σε περίπου τρεις εβδομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση για να περάσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν. Ένας στόχος εφικτός και για τον λόγο αυτό δουλεύουν όλοι στην ομάδα. Από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, μέχρι την διοίκηση. Η ομάδα έχει ήδη ενισχυθεί και θα ενισχυθεί και άλλο.

Το επόμενο φιλικό, παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Γιατί είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο Ζινκερνάγκελ. Έναν παίκτη που δείχνει ικανός να δώσει στην ομάδα αυτό που – κατά τη γνώμη μου – της λείπει την δεδομένη χρονική στιγμή. Το παιχνίδι από τον άξονα. Και ο Δανός εκτός του ότι είναι καλός παίκτης, είναι … μανούλα στο να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Υπομονή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ