Άρης: Ο κόσμος θα μεταδώσει τη «φλόγα» στην ομάδα

Άρης: Ο κόσμος θα μεταδώσει τη «φλόγα» στην ομάδα

Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο για να «σπρώξει» τον Άρη στην πρόκριση στο δεύτερο ματς (11/8) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα πρέπει, όμως και οι παίκτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League είναι ο μοναδικός αποδεκτός στόχος για τον Άρη, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και η ήττα με 2-0 στο Ισραήλ, κάνει σίγουρα πιο δύσκολα τα πράγματα, όμως, τίποτα ακόμα, δεν έχει τελειώσει. Ο Άρης μπορεί να τα καταφέρει, μπορεί να ανατρέψει το σκορ και να είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τη πανίσχυρη γαλλική Νις στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Νέα επαφή για Καμπράλ – Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάλι τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (vids)

Δεν χρειάζεται, απλά, να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο οι κιτρινόμαυροι. Θα πρέπει, να μπουν από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν ξεκάθαρο, με την αποφασιστικότητα τους, ότι αυτοί θα είναι που θα περάσουν στον επόμενο γύρο.

Ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών θα είναι αυτό της Πέμπτης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το οποίο θα παίξει και αυτό τον δικό του ρόλο. Μεγάλο, μάλιστα και σημαντικό. Οι οπαδοί του Άρη είναι ξεκάθαρο ότι το πιστεύουν και ετοιμάζονται να γεμίσουν το γήπεδο.

Αυτό δείχνει η προπώληση των εισιτηρίων, ότι το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο από άκρη σε άκρη. Ένα «καμίνι», έτοιμο να… λειώσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να συνεισφέρει στην προσπάθεια για πρόκριση.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέγεται στα… καφενεία, ότι ο κόσμος θα είναι αυτός που θα «βάλει το πρώτο γκολ». Είμαι, όμως, σίγουρος ότι θα δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες, που οι παίκτες των φιλοξενούμενων θα τα χάσουν.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης έχουν λυγίσει στο παρελθόν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Παίκτες παγκόσμιας κλάσης, με τεράστια εμπειρία, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην ηχητική «βία» από τις εξέδρες, με φωνές, συνθήματα και αποδοκιμασίες.

Οι οπαδοί του Άρη θα είναι εκεί, έτοιμοι να μεταδώσουν τη «φλόγα» στην ομάδα. Την πίστη τους ότι ο Άρης θα είναι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Είναι έτοιμοι να δώσουν την καλύτερα «πάσα» στους παίκτες. Οι οποίοι, όμως, θα πρέπει να ανταποκριθούν.

Έχουν τις δυνατότητες να τα καταφέρουν. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, δεν αποτελεί, όμως, φόβητρο. Ένας καλός και αποφασιστικός Άρης, με παίκτες που το πιστεύουν, μπορεί να την αποκλείσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ