Νέα επαφή για Καμπράλ – Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάλι τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (vids)

Νέα επαφή για Καμπράλ – Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάλι τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (vids)

Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και πάλι ο Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η έλευση του Κάρλος Κορπεράν έχει φέρει νέα δεδομένα στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει με το… καλημέρα ότι θέλει να περάσει άμεσα τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του, έχοντας ζητήσει παράλληλα και μερικές ακόμα προσθήκες.

Ένα από τα ονόματα που μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο για τους πρωταθλητές Ελλάδος, είναι αυτό του Ζοβάνε Καμπράλ. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι Πειραιώτες, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, έχουν «κυκλώσει» το όνομα του.

Διαβάστε επίσης: «Υπόκλιση» από την Κλερμόν και τους φιλάθλους: «Μέσι, Μέσι, Μέσι»! (vids)

Η περίπτωση του Καμπράλ δεν είναι «φρέσκια» προφανώς, καθώς απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Ο Κορμπεράν θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του έναν εξτρέμ που έχει την ικανότητα στο 1v1, με τον Καμπράλ να είναι αυτή τη στιγμή ο «εκλεκτός» του Ισπανού ο οποίος θέλει να προσθέσει ταχύτητα στην επιθετική γραμμή των Ερυθρολεύκων.

Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίζεται κυρίως από τα αριστερά της επίθεσης για να συγκλίνει (είναι δεξιοπόδαρος), όμως μπορεί με ιδιαίτερη άνεση να παίξει και δεξιά, αλλά και σαν κρυφός επιθετικός, κάτι που του δίνει πολλούς «πόντους».

Το συμβόλαιο του Καμπράλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο. Με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, ο Καμπράλ μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινο Ακρωτηρίου, με την οποία έχει 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Στην Πορτογαλία ο Καμπράλ έχει συνδεθεί και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες το τελευταίο διάστημα, όπως η Μπεσίκτας. Αξίζει να σημειωθεί πως η χρηματιστηριακή αξία ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ