Ο παράγοντας Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό, τα εγκώμια και η… «τεχνική Φορτούνη»!

Ο παράγοντας Χουάνγκ για τον Ολυμπιακό, τα εγκώμια και η… «τεχνική Φορτούνη»!

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ινμπόμ Χουάνγκ είναι καθημερινότητα πλέον στο Ρέντη και όσα αναφέρουν οι συμπαίκτες του είναι εντυπωσιακά.

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσεις έναν ποδοσφαιριστή και να καταλάβεις εάν είναι καλός ή όχι, ο πιο ασφαλής δρόμος είναι να ακούσεις τους συμπαίκτες του. Να ακούσεις τους ανθρώπους που τον ζουν κάθε μέρα. Εκείνους μοιράζονται τον ίδιο χώρο δράσης, άρα μπορούν να δώσουν μια πολύ καλύτερη εξήγηση περί τίνος πρόκειται. Και με βάση τους συμπαίκτες του, ο Ινμπόμ Χουάνγκ, είναι ποδοσφαιριστής που πολύ σύντομα θα αποτελεί βασικό μέρος της αγωνιστικής εξίσωσης του Ολυμπιακού.

Τα θετικά λόγια για την ποιότητα και το ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού του Νοτιοκορέατη μέσου του Ολυμπιακού προκαλούν αίσθηση. Καθώς είναι σχόλια που προέρχονται από το σύνολο των συμπαικτών του. Μια συνθήκη πολύ δύσκολη. Καθώς ο 25χρονος μέσος έχει πετύχει κάτι εξαιρετικά σπάνιο: Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Και για το ποδοσφαιρικό κομμάτι και για τον χαρακτήρα του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το πιο εντυπωσιακό που ειπώθηκε για τον Χουάνγκ είναι ότι έχει τεχνική επιπέδου… Φορτούνη! Εχοντας χάρισμα με την μπάλα στα πόδια. Ενας αμυντικός/κεντρικός χαφ, με προσόντα, τεχνική και ποιότητα «10αριού», τελείως διαφορετικός από όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: «Σε προχωρημένες επαφές Εστορίλ και Ολυμπιακός για τον Καρβάλιο»

Αυτό που μεταφέρεται από τους συμπαίκτες του Χουάνγκ είναι πως είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, πολύ ποιοτικός στις επαφές του, τρέχει σωστά την μπάλα, είναι πολύ καλός πασέρ και παίζει κάθετο ποδόσφαιρο. Πηγαίνει την μπάλα… μπροστά, κάτι που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Επισημαίνεται επιπλέον ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ζητάει συνεχώς την μπάλα, δεν κρύβεται στο γήπεδο και έχει την ικανότητα να ελέγχει τον ρυθμό της ομάδας του, παίρνοντας σχεδόν μόνιμα τη… σωστή απόφαση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σωματική του κατάσταση, μπορεί να χρειάζεται λίγο ακόμη δουλειά στη φυσική κατάσταση, λόγω του ότι έμεινε σχεδόν έναν μήνα εκτός από τα μέσα Ιουνίου με Ιουλίου, ωστόσο, πλέον είναι σε θέση να μπορεί βγάλει το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων, έχοντας κάνει πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις.

Σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με το σωματικό του βάρος και το λίπος, κάτι βοήθησε να ανακτήσει γρήγορα τις δυνάμεις του και πλέον να είναι διαθέσιμος και έτοιμος ακόμη και για βασικός. Δεν θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στη Λευκωσία και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να τον δούμε να κάνει το ντεμπούτο του στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Και δεν είναι λίγοι στο Ρέντη που υποστηρίζουν πως μόλις ξεκινήσει να παίζει και η ομάδα μάθει τον τρόπο που ο Χουάνγκ αγωνίζεται, ο Κορεάτης θα εξελιχθεί γρήγορα σε βασικό κομμάτι της 11άδας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ