Καλές οι μεταγραφές αλλά προέχει ο Απόλλωνας…

Καλές οι μεταγραφές αλλά προέχει ο Απόλλωνας…

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται όλο και περισσότερο την ώρα που οφείλει να βρίσκεται την Παρασκευή στην κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Βήμα-βήμα ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του όλα όσα συνέβησαν το εφιαλτικό βράδυ της ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του στη νέα αρχή που σηματοδότησε ο ερχομός του Κάρλος Κορμπεράν.

Το θετικό για τους Πειραιώτες είναι πως τα βήματα που γίνονται, αργά αλλά σταθερά, είναι προς τα μπροστά. Μπορεί να ζορίστηκε πολύ αλλά πήρε την πρόκριση από την Σλόβαν, βάζει νέους παίκτες στην ομάδα που έχουν ποιότητα για να ανεβάσουν το ρόστερ της ομάδας, εκμεταλλεύεται το δυναμικό που έχει στα χέρια του ο Ισπανός και ετοιμάζεται για το σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα που θα κρίνει και το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: «Νιούκαστλ και Λέστερ για Μαντί Καμαρά!» (pic)

Της μοναδικής, δυστυχώς, ελληνικής ομάδας που συνεχίζει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και όλα αυτά μόλις στα τέλη του Αυγούστου.

Για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι υποχρέωση. Μετά τον σκληρό αποκλεισμό από τους Ισραηλινούς και το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός οφείλει να βρεθεί στη δεύτερη τι τάξει διοργάνωση της Ευρώπης που, με τα νέα δεδομένα από την περσινή σεζόν όπου μπήκε στη ζωή μας και το Κόνφερενς, έχει μετατραπεί σε ένα «μικρό Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το πρεστίζ του συλλόγου επιβάλλεται οι ερυθρόλευκοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κυπριακής ομάδας και να κλείσει την καλοκαιρινή περιπέτεια με ευχάριστο τρόπο.

Η σεζόν βεβαίως είναι μεγάλη, δεν τελειώνει σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει το αυτονόητο. Μια σεζόν που θα είναι δύσκολη και απαιτητική έχοντας ασταμάτητα τρία ματς μέσα στην εβδομάδα την ώρα που όλοι οι άλλοι αντίπαλοι στην Ελλάδα θα παρακολουθούν από τον… καναπέ τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού έχοντας όμως την ξεκούραση που δεν θα έχει ο πρωταθλητής για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Για αυτό και οι κινήσεις που ήδη γίνονται στην ομάδα με την επικείμενη απόκτηση και με τη… βούλα του Ουί-Τζο Χουάνγκ αλλά και του Πάνου Ρέτσου είναι προς την σωστή κατεύθυνση καθώς προσθέτουν ποιότητα στο ρόστερ και πολύ καλές επιπλέον επιλογές στον Κάρλος Κορμπεράν για την απαιτητική συνέχεια.

Είναι δεδομένο πως θα δούμε ακόμη πολλά περισσότερα να εξελίσσονται τις επόμενες μέρες έχοντας μπει στο πιο «καυτό» διάστημα της μεταγραφικής περιόδου, αυτό όμως που είναι απαραίτητο και τούτη την στιγμή προέχει είναι η πρόκριση επί του Απόλλωνα ώστε να βρίσκεται την Παρασκευή το μεσημέρι ο Ολυμπιακός στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ