Επίσημο: «Ερυθρόλευκος» μέχρι το 2024 ο Φορτούνης! (vid)

Επίσημο: «Ερυθρόλευκος» μέχρι το 2024 ο Φορτούνης! (vid)

Την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη έως το 2024 ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο. Ο Κώστας Φορτούνης θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, όπως αναμενόταν.

Με επίσημη ανακοίνωση, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη νέα συμφωνία με τον «Φόρτου». Ο Έλληνας έδειξε εμπράκτως πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του και μάλιστα ανανέωσε με σχεδόν τα μισά χρήματα από αυτά που προβλέπονταν για τον τελευταίο χρόνο του συμβόλαιο του στους Ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Ιταλία με Μάντι και Ρομά: Τι λένε για τις διαπραγματεύσεις και ποτε περιμενουν να κλείσει το deal

Ο Κάρλος Κορμπεράν μπορεί μάλιστα να υπολογίζει από τώρα στις υπηρεσίες του Φορτούνη, καθώς ο 29χρονος επιτελικός μέσος μπαίνει και πάλι στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι στον Ισπανό τεχνικό των Ερυθρολεύκων μια μεγάλη λύση.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη μέχρι το 2024.

Ο Έλληνας μέσος μετά την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, δήλωσε το εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου και το μόνο που θέλω είναι να δουλέψω σκληρά και να τα δώσω όλα ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ