Άρης: Παιχνίδι ενός αποτελέσματος στην Τρίπολη

Άρης: Παιχνίδι ενός αποτελέσματος στην Τρίπολη

Η νίκη στη σημερινή (21.30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα είναι μονόδρομος για τους κιτρινόμαυρους, μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Όλες οι «αναγνώσεις» του σημερινού (21.30) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, οδηγούν σε ένα και μονο συμπέρασμα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους κιτρινόμαυρους, εκτός από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών στην πόλη της Αρκαδίας.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει βάλει ήδη δύσκολα στον εαυτό της, με τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Πρωτάθλημα, μπορείς; Απόδειξέ το

Η εκτός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό και η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σημαίνουν οτι οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται ήδη πέντε βαθμούς μείον από τους υπολογισμούς που έκαναν σε ότι αφορά το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο πριν από τη σημερινή αναμέτρηση στην πόλη της Αρκαδίας, καθώς δεν έχει πλέον το παραμικρό περιθώριο για απώλειες βαθμών.

Αντίθετα, πολλαπλά οφέλη θα έχει για την ομάδα του Τόλη Τερζή μια νίκη στη βραδινή αναμέτρηση. Αυτονόητα τα βαθμολογικά, καθώς δεν θα χάσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ θα εκμεταλλευτεί και τυχόν απώλειες που θα έχουν οι ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία.

Ακόμα, ένα θετικό αποτέλεσμα θα αλλάξει και το κλίμα στα αποδυτήρια και θα δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το έργο του Άρη, βέβαια, στην Τρίπολη μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο αντίπαλος είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Για τους κιτρινόμαυρους, όμως, θα πρέπει να λειτουργήσει το ένστικτο της επιβίωσης, θα πρέπει να τους οδηγήσει το κίνητρο. Αν θέλετε, θα πρέπει, επιτέλους να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο η ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ του.

Ο Τόλης Τερζής δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι, φαίνεται, όμως, οτι δύσκολα θα κάνει πολλές αλλαγές. Το μεγαλύτερο δίλημμα φαίνεται οτι είναι το αν θα διατηρήσει τον Γκαρσία στην ενδεκάδα ή αν θα πάρει θέση ο Πάλμα. Με τον Αργεντινό, πάντως, να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ο Άρης θα πρέπει να κερδίσει σήμερα, για να έχει, τέλος και μια πιο ομαλή μετάβαση στην εποχή Πάρντιου. Ο Άγγλος τεχνικός έρχεται τη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει να δουλεύει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ