Ολυμπιακός: Το μετά και όχι το πριν…

Ολυμπιακός: Το μετά και όχι το πριν…

Το μυαλό καθάρισε, ο νέος προπονητής περνά την φιλοσοφία του και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν αντεπίθεση…

Η διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων και το Nations League, έκανε καλό στον Ολυμπιακό. Και το γράφω, πριν καν επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Μετά από ένα άσχημο διάστημα και μετά από τέσσερα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα είχες τρεις ήττες (Ναντ, Φράιμπουργκ και Άρη) και μια ισοπαλία με τον Βόλο, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να συμβεί – μετά φυσικά την αλλαγή προπονητή – ήταν να καθαρίσει το μυαλό των παικτών. Να ξεχαστούν τα αρνητικά αποτελέσματα και οι σκέψεις να αφορούν την επόμενη μέρα και όχι να γίνεται κουβέντα για το τι έχει συμβεί.

Σίγουρα, μόνο σύνηθες δεν είναι ο Ολυμπιακός να έχει τέτοια αποτελέσματα. Και αν στην Ευρώπη μπορεί να συμβεί άσχημο ξεκίνημα με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, στην Ελλάδα το να μένει πίσω η ομάδα επτά βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, το βλέπουμε σπάνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση προχώρησε και σε δεύτερη αλλαγή προπονητή και περιμένει πλέον νέα αρχή στη σεζόν. Μια αρχή με νίκες και καλό ποδόσφαιρο.

Μπορεί αυτό το διάστημα να λείπουν αρκετοί διεθνείς, ωστόσο ο Μίτσελ είχε τη δυνατότητα να δουλέψει, όπως αυτός επιθυμεί, χωρίς να υπάρχει η πίεση και η προετοιμασία των αγώνων. Αυτή θα ξεκινήσει την Κυριακή, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο 59χρονος τεχνικός θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία, θέλει να κάνει τον Ολυμπιακό να παίζει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και φυσικά να αρχίσει να παίρνει νίκες. Αυτές φτιάχνουν την ψυχολογία, αυτές θα δώσουν ώθηση για την αντεπίθεση και στις δύο διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Όπως το ίδιο ισχύει και για το επίσης εντός έδρας ματς με την Καραμπάχ.

Οι Πειραιώτες μπροστά στους φίλους τους, οι οποίοι θυμίζω τους στήριξαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ, έστω και αν η εικόνα της ομάδας ήταν κακή, έχουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν δύο νίκες.

Αν αυτό συμβεί, που μπορεί να συμβεί, θα αλλάξει το κλίμα, και το τρένο θα μπει στις ράγες. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πλούσιο ρόστερ, όλοι μας περιμένουμε να δούμε και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Όταν ο Μίτσελ θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, τότε θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του φετινού Ολυμπιακού. Ως εκ τούτου, θα το γράψω ξανά. Υπομονή, στήριξη και βήμα βήμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ