Άντριαν Γκονζάλες: Ποιός είναι ο γιος του Μίτσελ που από παίκτης του έγινε βοηθός του (Vid)

Άντριαν Γκονζάλες: Ποιός είναι ο γιος του Μίτσελ που από παίκτης του έγινε βοηθός του (Vid)

Ο Αντριάν Γκονζάλες θα είναι στο προπονητικό τιμ του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και to10.gr παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον γιο του 59χρονου τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός εδώ και λίγες μέρες έχει στην άκρη του πάγκου του ξανά τον Μίτσελ Γκονζάλες, ο οποίος επέστρεψε στο λιμάνι μετά από 7,5 χρόνια. Ο Ισπανός τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αντιστρέψουν την κατάσταση οι ερυθρόλευκοι, με τον 59χρονο να υπογράφει για τα επόμενα δυο χρόνια.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Κριστιάν Καρεμπέ, Ζοσέ Ανιγκό και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και οι συνεργάτες του. Ένας από τους νέους βοηθούς του είναι και ο γιος του, Άντριαν Γκονζάλες.

Ο 34χρονος αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στη Φουενλαμπράδα, όμως δεν συνέχισε και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης και στην προπονητική. Ο Άντριαν λοιπόν αναμένεται να έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον… νέο Ολυμπιακό, καθώς θα είναι ουσιαστικά ο πρώτος βοηθός του Ισπανού.

To10.gr με αφορμή τα πρώτα βήματα του Άντριαν στην προπονητική, παρουσιάζει την καριέρα του στα γήπεδα. Από όλες τις κατηγορίες ου ισπανικού ποδοσφαίρου στις 85 εμφανίσεις με τον πατέρα του κι από εκεί στο Καραϊσκάκη.

Ο Άντριαν ξεκίνησε το 2006 την πορεία του από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ για να φτάσει έως την α’ ομάδα. Ήταν ένας μέσος που είχε στοιχεία από τον θρύλο της βασίλισσας, όμως δεν κατάφερε ποτέ να πλησιάσει το σπουδαίο ταλέντο που διέθετε ο Μίτσελ.

Συνολικά κατέγραψε πάνω από 400 εμφανίσεις σε πρώτη και δεύτερη εθνική κατηγορία στην Ισπανία (243 ματς στη La Liga και 179 στη Segunda). Αγωνίστηκε Θέλτα, Χετάφε, Ράσινγκ Σανταντέρ, Ράγιο Βαγιεκάνο, Έλτσε, Εϊμπάρ, Μάλαγα, Σαραγόσα και Φουενλαμπράδα, ενώ ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας μέχρι και την Κ21. Οι σεζόν με τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι στη Μάλαγα όπου είχε 103 αγώνες με 20 γκολ και 5 ασίστ από το 2017 έως το 2020.

Πέρα από όλα αυτά όμως, το μεγαλύτερο «παράσημο» του ήταν ότι είχε προπονητή τον Μίτσελ, σε 85 ματς, στα οποία είχε 8 γκολ και 4 ασίστ. Οι εμφανίσεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού και πατέρα του ήταν με τη φανέλα της Χετάφε, της Μάλαγα αλλά και της Ρεάλ Καστίγια, της 2ης ομάδας των Μαδριλένων (σε 4 διαφορετικές χρονιές).

Ο Άντριαν μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: «Πρέπει πάντα να κοιτάς μπροστά και να αναζητάς νέες προκλήσεις», αναφερόμενος φυσικά στην προπονητική, ενώ και πάλι θα είναι στο πλευρό του πατέρα του και θα ακολουθεί τα βήματα του, από άλλο πόστο όμως.

«Θα συνεχίσω να είμαι στο γήπεδο, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετική θέση από αυτή του παίκτη. Σε αυτά τα 16 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης έχω απολαύσει πολλά. Κοιτάζοντας πίσω είμαι περήφανος για όσα έχω πετύχει. Κάτι που έχει ξεπεράσει το όνειρό μου ως παιδί. Τώρα με λίγες μόνο μέρες που ανήκω σε προπονητικό επιτελείο, ξέρω ήδη ότι θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ίδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ