Άρης: Πισωγύρισμα στον Βόλο

Άρης: Πισωγύρισμα στον Βόλο

Μετά τις δυο σερί νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού, οι κιτρινόμαυροι εμφάνισαν τις γνωστές αδυναμίες τους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανέβουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, φάνταζε η ιδανική ευκαιρία για τον Άρη να κάνει το βήμα παραπάνω. Να εκμεταλλευτεί τη ψυχολογική ώθηση από τις δυο σερί νίκες του, επί του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού και να δείξει ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Παράλληλα, η τρίτη συνεχόμενη επικράτηση, θα του επέτρεπε να πάει με άλλο «αέρα» στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι έδωσαν εξετάσεις στο Βόλο, σε ένα σημαντικό παιχνίδι, έστω και αν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έμειναν μετεξεταστέοι. Ο Άρης παρουσίασε τις γνωστές του αδυναμίες κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, καθώς ήταν ασύνδετος στην άμυνα και ακίνδυνος στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κι όμως, οι «6άρες» έγιναν… συνήθεια (pics & vid)

Η επιλογή του Πάρντιου να χρησιμοποιήσει τον Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Φαμπιανό, στη θέση του τραυματία Μπράμπετς, δεν του «βγήκε». Δεν βρήκαν ποτέ «χημεία» οι δυο τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενά που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Βόλου.

Ακόμα, ο Άρης ήταν «φλύαρος», έχοντας ανούσια κατοχή της μπάλας, χωρίς να μπορεί να γίνει επικίνδυνος για την εστία των γηπεδούχων. Τις ελάχιστες φορές που το κατάφερε, ήταν αποτέλεσμα της ατομικής ποιότητας κάποιων παικτών του. Με όλα τα «βαριά» χαρτιά του, να βρίσκονται από μέτρια εώς κακή μέρα.

Αυτό, επίσης, που έγινε εμφανές, ήταν ότι το 2-0 αποσυντόνισε τους κιτρινόμαυρους, που δεν είχαν «καθαρό» μυαλό και δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Έλειπε η σωστή τελική πάσα, ενώ αρκετές φορές ποδοσφαιριστές του Άρη προσπάθησαν να «τελειώσουν» τη φάση από δύσκολη θέση, έχοντας τέσσερις και πέντε συμπαίκτες τους μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Με την άσχημη εμφάνιση του ο Άρης, έχασε, παράλληλα και το δίκιο του, σε ότι αφορά τα δικαιολογημένα παράπονα που μπορεί να έχει από τη διαιτησία και ειδικά για τη μη αποβολή του Ουές, στο πολύ σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτός από τους βαθμούς, ο Άρης, έχασε επίσης και μια σπουδαία ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη της βαθμολογίας. Τα παιχνίδια που ακολουθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ιωνικό είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Ο Άρης έφερε με τα δικά του λάθη τον εαυτό να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και υπό πίεση. Και θα πρέπει να το διαχειριστεί, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ομάδα του Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ