Άρης: Έχει πρόβλημα στο γκολ και όταν βάζει, του τα ακυρώνουν

Άρης: Έχει πρόβλημα στο γκολ και όταν βάζει, του τα ακυρώνουν

Σε ένα παιχνίδι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο, οι κιτρινόμαυροι πλήρωσαν για ακόμα μια φορά την αδυναμία τους να σκοράρουν, ενώ για δεύτερο σερί παιχνίδι τους ακυρώθηκε γκολ από τον VAR.

Ο Άρης μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε θέσει ως στόχο το απόλυτο των νικών στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αντί γι΄ αυτό, μετράει μέχρι τώρα δυο «γκέλες», σε παιχνίδια που θα έπρεπε να κερδίσει.

Ο Άρης ήταν καλύτερος και κόντρα στον ΟΦΗ και στο χθεσινό (5/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να τα κερδίσει, «πληρώνοντας» τις γνωστές αδυναμίες του. Έφτανε στο μεγαλύτερο μέρος των αναμετρήσεων εύκολα μέχρι τη μεγάλη περιοχή, εκεί, όμως, δεν είχε το «καθαρό» μυαλό.

Οι αρχικές επιλογές του Πάρντιου του «βγήκαν», σε ότι αφορά, τουλάχιστον το τι ήθελε να πετύχει. Η ομάδα του κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή της μπάλας. Αντίθετα, οι αλλαγές, που έκανε, δεν είχαν τα ανάλογα αποτελέσματα. Δεν ξέρω, μήπως, αυτό με τον Καμάτσο, έχει να κάνει και με τη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, ενώ αν δεν είχε πρόβλημα ο Γκρέι, δεν έχει λογική η απόσυρση του μοναδικού «καθαρού» φορ, ενώ η ομάδα κυνηγάει το γκολ της νίκης.

Η εξέλιξη, βέβαια, της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετική, αν στο 14ο λεπτό δεν είχε ακυρωθεί το γκολ του Φαμπιάνο. Με τον Άρη να σκοράρει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, από στημένη φάση. Για δεύτερο σερί παιχνίδι, όμως, καθώς το ίδιο έγινε και κόντρα στον ΟΦΗ, του ακυρώσαν το γκολ.

Σε μια φάση, που δεν είναι σε καμία περίπτωση ξεκάθαρη. Με τον διαιτητή να μην πηγαίνει καν να τη δει και να την ελέγξει, παρά το γεγονός ότι έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του αγώνα. Να δει, μήπως, ο VAR έκανε λάθος στην εκτίμηση του και το γκολ έπρεπε να κερδίσει. Δύσκολα θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι ανάλογο, να τους έχουν ακυρωθεί, δηλαδή, δυο γκολ σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, στις άλλες τέσσερις ομάδες του Big-5.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση προς τον Άρη. Απλά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να κερδίσει και τα λάθη που γίνονται εις βάρος του.

ΥΓ. Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να βγάλει σήμερα ανακοίνωση για την επίθεση που δέχτηκαν οι οπαδοί της ομάδας, έξω από το γήπεδο του Περιστερίου από τα ΜΑΤ. Έχει συγκεντρώσει, μάλιστα, φωτογραφικό υλικό και βίντεο και θα κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ