Άρης: Δικαιώθηκε για τον Ζερβίνιο

Άρης: Δικαιώθηκε για τον Ζερβίνιο

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε στη μια αγωνιστική την ποινή του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού, που τέθηκε στη διάθεση του Πάρντιου για το αυριανό (5/11) παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την έφεση που κατέθεσε ο Άρης για την τιμωρία του Ζερβίνιο. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την έκανε δεκτή και μείωσε στη μια αγωνιστική την ποινή του, κάτι που σημαίνει οτι είναι διαθέσιμος για το αυριανό (5/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ουσιαστικά κατέπεσε η άδικη τιμωρία που επιβλήθηκε πρωτόδικα στον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη οτι έκανε χειρονομία σε βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: Ζεράρ Πικέ: Ένας Culer που… τυφλώθηκε από την υπερβολική αγάπη (pics, vids)

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, βάση της έκθεσης του παρατηρητή της αναμέτρησης, ενώ εξέτισε την πρώτη στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άλαν Πάρντιου μπορεί να υπολογίζει, πλέον, τον Ζερβίνιο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το πιθανότερο, πάντως, είναι οτι δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα, καθώς ο Γκρέι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ