Άρης: Η μεταγραφική φιλοσοφία και οι παίκτες που έρχονται…

Άρης: Η μεταγραφική φιλοσοφία και οι παίκτες που έρχονται…

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας τους, ενώ έχει αποφασιστεί οτι θα αποκτήσουν παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα τους.

Οι διοικούντες τον Άρη, έχοντας ξεκαθαρίσει τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα τους, έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό την προσπάθεια υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού, ενόψει του Ιανουαρίου. Ο συγκεκριμένες κινήσεις, μάλιστα, μπαίνουν πλέον στην τελική τους ευθεία.

Με τη φιλοσοφία των κιτρινόμαυρων, σε ότι αφορά την μεταγραφική τους δραστηριότητα, να είναι ξεκάθαρη. Ο Άρης δεν θα αποκτήσει παίκτες απλά για να κάνει μεταγραφές. Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, που θα είναι σε θέση να τον ανεβάσουν επίπεδο.

Έχοντας, φυσικά, πρόσφατο το παράδειγμα του Ετέμπο, που όταν μπήκε στην ενδεκάδα έκανε άμεσα τη διαφορά και βελτίωσε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του διεθνούς Τσέχου μέσου, Νταρίντα.

Αυτή, άλλωστε, είναι και η μεταγραφή την οποία έχουν προχωρήσει περισσότερο οι άνθρωποι των κιτρίνομαυρων, τόσο σε ότι αφορά τις επαφές με την ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, τη Χέρτα, όσο και με τους εκπροσώπους του.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οτι αυτή θα είναι και η μοναδική κίνηση χαφ στην οποία θα προχωρήσει ο Άρης την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ θέλει να απαλλαγεί απο το συμβόλαιο του Ντιόπ, λύνοντας τη συνεργασία τους.

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, στη λίστα των ανθρώπων του Άρη υπάρχει πάντα το όνομα του Λούκας Βύντρα, με τον προβληματισμό, βέβαια, των ανθρώπων των κιτρίνομαυρων να έχει να κάνει με την ημερομηνία στην οποία ο διεθνής Τσέχος επιθετικός θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Παράλληλα με τον Βύντρα υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι εξετάζονται από τους κιτρινόμαυρους, που θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή σε οτι αφορά την κομβική αυτή θέση και τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Γκρέι.

Η τρίτη κίνηση στην οποία θα προχωρήσει ο Άρης είναι αυτή της απόκτησης εξτρέμ, καθώς ο Μαντσίνι αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποτελέσει παρελθόν στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Έχει ξεχωρίσει, μάλιστα, τρείς – τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ταιριάζουν στα αγωνιστικά κριτήρια που έχει θέσει ο Πάρντιου και αναμένεται να προχωρήσουν στην τελική επιλογή.

ΥΓ. Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, Ροντρίγκες, καθώς τη στιγμή που θα έπαιρνε την ευκαιρία του στο κυριακάτικο (4/12) φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

ΥΓ1. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που γίνεται με την ομάδα μπάσκετ του Άρη και το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο και για το εντός έδρας παιχνίδι (4/12) με το Λαύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ