Άρης: Η λίστα με τους εξτρέμ

Άρης: Η λίστα με τους εξτρέμ

Οι κιτρίνομαυροι βρίσκονται σε αναζήτηση πλάγιου μεσοεπιθετικού και έχουν ξεχωρίσει τέσσερις περιπτώσεις παικτών που ανταποκρίνονται στα αγωνιστικά κριτήρια που έχουν θέσει.

Ο Άρης αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση και ενός εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μαντσίνι, που, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Οι κιτρινόμαυροι, άλλωστε, περιμένουν να φτάσει στα γραφεία επίσημη πρόταση για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, προκειμένου να τον παραχωρήσουν, αν ικανοποιεί τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Έχουν ξεχωρίσει, πάντως, τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό, που ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στα αγωνιστικά κριτήρια που έχουν θέσει για τον παίκτη που θα αποκτηθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι μέχρι σήμερα, παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων των ανθρώπων του Άρη το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη. Παρόλα αυτά, ο Άρης ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με παρόμοια, σε γενικές γραμμές, αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ