Άρης: Έδειξε χαρακτήρα, άφησε υποσχέσεις

Άρης: Έδειξε χαρακτήρα, άφησε υποσχέσεις

Η ομάδα του Πάρντιου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα, έβγαλε, όμως, αντίδραση και αρνήθηκε να χάσει, με την επιστροφή του Ντουκουρέ, το ντεμπούτο του Ροντρίγκες, αλλά και το σύστημα 3-5-2 να αποτελούν σημεία αναφοράς στο φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Καλό βαθμό σε ένα δυνατό τεστ πήρε ο Άρης, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα. Έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε σε συνθήκες επίσημου αγώνα, με τον προπονητή όρθιο 90 λεπτά να φωνάζει συνεχώς στους παίκτες του.

Κόντρα σε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ, ο Άρης έδειξε χαρακτήρα. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, χωρίς να είναι χειρότερος στον αγωνιστικό χώρο, με δύο γκολ που επιτεύχθηκαν, κυρίως, χάρη στην ποιότητα των παικτών που σκόραραν.

Πήγε με το 0-2 στις πλάτες της μέχρι τα τελευταία λεπτά η ομάδα του Πάρντιου, αρνήθηκε, όμως να χάσει. Κατάφερε να μειώσει, με τη γκολάρα του Ντουκουρέ, η επιστροφή του οποίου στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς της αναμέτρησης. Και ισοφάρισε με το πέναλτι του Πάλμα.

Ενα δεύτερο σημείο αναφοράς στο παιχνίδι, ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Έρβιν Ροντρίγκες με τη φανέλα του Άρη. Με βάση τα δεδομένα, μάλιστα, η εμφάνιση του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, άλλωστε, που πριν από λίγες μέρες έβγαλε τα ράμματα, μετά την επέμβαση αφαίρεσης λιπώματος στην οποία υποβλήθηκε.

Ήταν, επίσης, η πρώτη φορά που σε συνθήκες αγώνα συνεργάστηκε με τους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά, ήταν ορεξάτος, είχε κάποιες καλές ατομικές ενέργειες και έδειξε οτι διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.

Ο Άλαν Πάρντιου επέλεξε σύστημα 3-5-2 , το οποίο είχε δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις, στην αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, Η συγκεκριμένη διάταξη χρειάζεται, φυσικά, πολύ δουλειά, ενώ μετά τον τραυματισμό του Ενκουλού, είτε ως τρίτος στόπερ θα παίζει ο Πίρσμαν, όπως σήμερα, είτε μπορεί να δοκιμαστεί και ο νεαρός Τανούλης.

Στα θετικά το γεγονός οτι σίγουρα ο Γκρέι αισθάνεται πιο άνετα, έχοντας και άλλον παίκτη δίπλα του στην κορυφή της επίθεσης. Μιας και κάναμε αναφορά στους νεαρούς παίκτες, είναι ξεκάθαρο οτι ο Πάρντιου βλέπει καλά στοιχεία στους Σγουρό, Παναγίδη και Μαρμαρίδη, που πήραν χρόνο συμμετοχής.

ΥΓ. Αγωνία υπάρχει στους ανθρώπους του Άρη για την κατάσταση του Σιαμπάνη, που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΥΓ1. Η ομάδα μπάσκετ του Άρη εξακολουθεί να βγάζει υγεία. Και κάποιους εξακολουθεί να τους ενοχλεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ