Άρης: Φιλικό δοκιμών και υψηλών απαιτήσεων

Άρης: Φιλικό δοκιμών και υψηλών απαιτήσεων

Οι κιτρίνομαυροι θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο σημερινό (18.30) φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα, ενώ ο Πάρντιου είναι πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Ροντρίγκες.

Υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει το σημερινό (18.30) φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι οι πρωταθλητές Ισραήλ.

Ο τεχνικός του Άρη είναι πιθανό, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του σε 3-5-2, το οποίο και δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στις τελευταίες προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: «Επαφές Ολυμπιακού για Κοβνάτσκι»

Ακόμα, ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Έρβιν Ροντρίγκες. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, που έσπασε τα κοντέρ σε ότι αφορά τον χρόνο της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση (αφαίρεσης λιπώματος) στην οποία υποβλήθηκε, είναι πιθανόν να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη.

Ο Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ενκουλού, Οντουμπάζιο και Εμπακατά. Ακόμα, δεν υπολογίζονται τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Ντιόπ, Χαίροβιτς και Μανσίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ