Άρης: Νίκη ουσίας, γκολ ψυχολογίας και ο κύριος Μάντζιος

Άρης: Νίκη ουσίας, γκολ ψυχολογίας και ο κύριος Μάντζιος

Ο Άρης έβγαλε αντίδραση στο χθεσινό (8/1) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, οι Καμάτσο και Γκαρθία πέτυχαν τα τέρματα που χρειάζονταν, οι Μαζικού και Νταρίντα έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ο Έλληνας τεχνικός έτυχε της υποδοχής που του άξιζε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη ήταν μονόδρομος για τον Άρη στο χθεσινό (8/1) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το αυτονόητο έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κιτρίνομαυροι έβγαλαν αντίδραση, άφησαν πίσω την ήττα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο, ανεβαίνοντας και στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πάρντιου ήταν πολύ καλή και ουσιαστική στο πρώτο ημίχρονο. Για ένα διάστημα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης έδειξε να προβληματίζεται από την πίεση του αντιπάλου, στη συνέχεια, όμως πήρε και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι ξεκάθαρο, βέβαια, ότι ο Άρης θα πρέπει να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοση του και να σταματήσουν τα σκαμπανεβάσματα από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Σημαντικό και το γεγονός ότι οι Γκαρθία και Καμάτσο σημείωσαν τα πρώτα τους γκολ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επανήλθε στην ενδεκάδα και έδειξε οτι δεν θα πρέπει να βγαίνει από αυτήν, καθώς έχει στοιχεία στο παιχνίδι του που δίνουν λύσεις στον Άρη, ειδικά σε ματς απέναντι σε αντιπάλους που δεν αφήνουν κενούς χώρους.

Σε ότι αφορά τον Καμάτσο, το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε, με σουτ στην κίνηση, μετά την πανέξυπνη πάσα του Μαντσίνι, θα τον βοηθήσει ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήταν λογικό να αισθάνεται πίεση μετά τις κλασσικές ευκαιρίες που είχε χάσει και πλέον βρήκε αυτό που έψαχνε. Σημαντικό και για τον Άρη, που χρειάζεται τη βοήθεια κάθε παίκτη του, καθώς τον περιμένει δύσκολο πρόγραμμα.

Καλή παρουσία και για τον Νταρίντα, που δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ τους κιτρινόμαυρους. Ειδικά η αντίδραση του στο δεύτερο γκολ και η καταπληκτική ασίστ που βγάζει στον Φαμπιάνο, δείχνει την εμπειρία του, την ποιότητα του σαν ποδοσφαιριστή, αλλά κυρίως τον γρήγορο τρόπο σκέψης του.

Όλα, βέβαια, στη συγκεκριμένη φάση, του δεύτερου γκολ του Άρη, ξεκίνησαν από την υπέροχη προσποίηση που έκανε ο Μαζικού, που επέστρεψε στην ενδεκάδα, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία και λογικά θα τον διατηρήσει στο βασικό σχήμα και για τα επόμενα παιχνίδια.

Το Κλεάνθης Βικελίδης υποδέχτηκε χθες τον Άκη Μάντζιο όπως του άξιζε. Ο Έλληνας τεχνικός δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα των οπαδών του Άρη, που αναγνώρισαν την προσφορά του στην ομάδα τους. Με τον ίδιο να ανταποδίδει, ευχαριστώντας τον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ