Πάλι η ερμηνεία δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού…

Πάλι η ερμηνεία δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού…

Όπως στη Λεωφόρο, έτσι και στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός δεν πήρε αυτό που άξιζε, λόγω ερμηνειών…

Συνήθως τα ντέρμπι που λήγουν 0-0, δύσκολα τα θυμάται κάποιος, εκτός αν κρίνουν τίτλο. Το Σαββατιάτικο μπορεί να μην έχει γκολ, αλλά θα μείνει για χρόνια στη μνήμη των φίλων του Ολυμπιακού για πολλούς λόγους.

Διάβασα αρκετά κείμενα συναδέλφων, απόψεις διαιτητών, είδα τα βίντεο που ανέβασε το 10.gr από το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Σίτι και της Πολωνίας με την Αλβανία. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα.

Διαβάστε επίσης: Φάνηκε στο χειροκρότημα

Εν τέλει, ήταν θέμα ερμηνείας, για το αν τελικά ο Ελ Αραμπί επηρέαζε την φάση στο γκολ του Βρουσάι.

Διαιτητής δεν είμαι και ούτε θα μπορούσα ποτέ να γίνω. Αυτό που ξέρω είναι ότι για μια ακόμη φορά η ερμηνεία δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού. Σύμπτωση; Δεν το νομίζω.

Και στα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά δεν πήρε αυτό που άξιζε λόγω ερμηνείας…

Στη Λεωφόρο, η κίνηση του Άβιλα να προστατεύσει τον χώρο, ερμηνεύτηκε από τον διαιτητή ως παράβαση. Πέναλτι και το 0-1, έγινε 1-1. Άσχετα, αν όλες οι επαφές δεν συνιστούν παράβαση…

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και σε ιστορικές νίκες, με μεγάλα σκορ, τέτοια κυριαρχία οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έφτασαν οι «πράσινοι» σε σημείο να κάνουν καθυστερήσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.

Στο τέλος, τον δρόμο προς τα δίχτυα τον βρήκαν. Ο Βρουσάι σκόραρε, το γκολ ακυρώθηκε. Λόγω ερμηνείας. Ο Πορτογάλος διαιτητής, αυτός που για κάποιους, ήταν… προκλητικός ο ορισμός του, επειδή ήταν Var στην ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, ξεχνώντας βέβαια ότι την τελική απόφαση την παίρνει πάντα ο διαιτητής, αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ του Βρουσάι.

Επειδή η ζωή κάνει πολλές φορές πλάκα, το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Και θέλω να δω τι θα λένε όταν θα γίνουν οι ίδιες φάσεις από την απέναντι πλευρά…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλά ανώτερος. Ήταν κυριαρχικός. Αλλά σε ντέρμπι δεν πρέπει να αφήνεις τόσες ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες. Δεν μιλάμε απλά για καλές στιγμές. Μιλάμε για μια… ανάσα από το γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, ούτε οι… ερμηνείες θα τους σταματούσαν. Θα έπαιρναν μια μεγάλη νίκη, θα μείωναν την διαφορά, θα τον έτρεμαν οι αντίπαλοι και συν τοις άλλοις, θα δημιουργούσε τεράστια θέματα στον Παναθηναϊκό.

Δεν θα μπορούσαν οι «πράσινοι» να την διαχειριστούν εύκολα, λόγω της εμφάνισης που πραγματοποίησαν. Αλλά πήραν τον βαθμό, λόγω της ατυχίας του Ολυμπιακού και της… ερμηνείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ