Και μόνο ο διασυρμός τους για να μην πάρει ένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός… (vid)

Και μόνο ο διασυρμός τους για να μην πάρει ένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός… (vid)

Όλα όσα έχουν συμβεί εις βάρος του Ολυμπιακού στο φετινό… Καρναβαλικό πρωτάθλημα αποδεικνύουν το μεγαλείο του – Και ακόμη τον έχουν στο σβέρκο τους…

Κάποιες άλλες εποχές οι… αγανακτισμένοι «μπούκαραν» στο γήπεδο και… έφταιγε ο Ολυμπιακός για αυτό. Έτσι «παπαγάλιζαν» τα γνωστά-άγνωστα «παπαγαλάκια» της… απέναντι πλευράς φτάνοντας στο σημείο – αν είναι δυνατόν – να δικαιολογούν την βία.

Ευτυχώς αυτές οι εποχές έχουν περάσει για όλους, θέλω να ελπίζω. Χθες στο κατάμεστο Καραϊσκάκη ο Πινέιρο… ντύθηκε Κέλετ τιμώντας τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις του φετινού Καρναβαλικού πρωταθλήματος. Ο στόχος προφανώς ήταν άλλος, όχι απλά δύο χαμένοι βαθμοί για τον πρωταθλητή. Ευτυχώς ο κόσμος του Ολυμπιακού τους αγνόησε και «απάντησε» με το θερμό χειροκρότημα στους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Στους παίκτες του Μίτσελ και τον ίδιο τον Ισπανό που έκαναν (ξανά, όπως και στη Λεωφόρο) φύλλο και φτερό τον ΠΑΟ. Δεν τον νίκησαν γιατί ο Πινέιρο έκανε ότι ακριβώς ο Κέλετ στο ματς του πρώτου γύρου σώζοντας τον ΠΑΟ από την ήττα. Δεν τον νίκησαν γιατί επίσης η αστοχία των ερυθρόλευκων ήταν μεγάλη όπως και η τύχη που συνοδεύει τους πράσινους από την αρχή της σεζόν.

Μια τύχη όμως που θα γραφτεί στο ρεκόρ γκίνες αν αποδειχθεί ικανή για να πάρει το πολυπόθητο πρωτάθλημα. Γιατί με την εικόνα που έχει ο ΠΑΟ όσοι Κέλετ και Πινέιρο να βρεθούν δύσκολα θα κόψει πρώτος το νήμα. Αφήστε που έχει να αντιμετωπίσει και την ΑΕΚ που ξέχωρα από καλή ομάδα παίζει συνήθως απέναντι με 10 όπως έγινε από το 3ο λεπτό (!!!) κόντρα στον Αστέρα, όπως συμβαίνει πλέον κάθε αγωνιστική με αποβολή υπέρ της ή πέναλτι ή και τα δύο μαζί. Τώρα αν με τον ΠΑΟΚ την αδικούν, δεν θέλω να μπλέξω σε «οικογενειακές υποθέσεις». Ο ΠΑΟΚ που παρεμπιπτόντως θυμήθηκε τώρα πως ο Μπένετ δεν κάνει…

Επιστρέφω όμως στο θέμα μας. Και το θέμα μας σε αυτό το Καρναβαλικό πρωτάθλημα που ζούμε είναι ο Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια, το «θέμα τους». Και μόνο ο διασυρμός τους για να μην πάρει ένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός αρκεί… Είναι οι ίδιοι που έκαναν το παν στην «εξυγίανση Νο1» για να διαλύσουν τον Ολυμπιακό θεωρώντας πως αν του στερήσουν 1-2 πρωταθλήματος θα τα καταφέρουν. Τελικά διέλυσαν οι ίδιοι και ο Ολυμπιακός επέστρεψε πιο δυνατός από ότι ήταν πριν. Οι ίδιοι και φέτος θεωρούν πως μπορούν να αλλάξουν τους κανονισμούς με διαιτητές-καμικάζι με στόχο να του στερήσουν έναν τίτλο. Νομίζουν ότι κάτι θα πετύχουν.

Ο Ολυμπιακός που φέτος όχι απλά έδωσε, αγωνιστικά δικαιώματα, αλλά παρά-έδωσε. Ο Ολυμπιακός με τα σοβαρά θέματα του που έχουμε αναδείξει σε όλη την διάρκεια της σεζόν μέχρι και την βαριά ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Κύπελλο. Σε μια κακή χρονιά για τα δεδομένα του, τους κρατάει όλους στην… τσίτα. Και τους εκθέτει! Ο Ολυμπιακός που προφανώς πληρώνει και τα δικά του λάθη αλλά που ακόμη και έτσι, όπως είναι την φετινή σεζόν θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτός πρώτος στην βαθμολογία αν δεν είχαν αναλάβει δράση οι… Καρνάβαλοι. Η βαθμολογία θα έγραφε Ολυμπιακός 54, ΠΑΟ 53, ΑΕΚ 53 αν στα ντέρμπι των αιωνίων δεν είχαν παίξει… μπάλα οι διαιτητές.

Τώρα λέει -5 για τον Ολυμπιακό που για κακή τους τύχη δεν διέλυσε στο σημείο μηδέν, αλλά αντέδρασε, συσπειρώθηκε, βελτιώθηκε και πλέον είναι η καλύτερη ομάδα και με αριθμούς στον δεύτερο γύρο. Χωρίς να του δίνονται σωρηδόν πέναλτι, χωρίς αποβολές «βροχή» για τους αντιπάλους, χωρίς… Πινέιρους.

Ο Ολυμπιακός που πίστεψαν και προς στιγμήν ησύχασαν πως με το -12 από την κορυφή δεν θα τους ενοχλήσει ξανά. Και όμως έμειναν με την ιδέα. Και το «γαμώτο» για αυτούς είναι πως δεν λέει να τους ξεκολλήσει από το σβέρκο, όσους Κέλετ και Πινέιρο βρουν και ανακαλύψουν για να τον σταματήσουν. Με τις υπάρχουσες συνθήκες η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά δύσκολη. Και τι με αυτό όμως;

Ο Ολυμπιακός θα τους πάει μέχρι τέλους και στο ποδόσφαιρο. Και είδαμε τι συνέβη με το «μέχρι τέλους» στο μπάσκετ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ