Σκληρές απαντήσεις από τον Καραπαπά: «Αυτά δείχνουν πρόθεση» (pics)

Σκληρές απαντήσεις από τον Καραπαπά: «Αυτά δείχνουν πρόθεση» (pics)

Με ποσταρίσματα του στo Instagram, ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για όσα συνέβησαν χθες στο Καραϊσκάκη και όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε τις δικές του απαντήσεις για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και για όσα γίνονται γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αφού εστιάζει στη φάση του γκολ του Μάριου Βρουσάι που κακώς δεν μέτρησε, δεν σταματάει μόνο εκεί αλλά και στη συνολική αντιμετώπιση που είχε ο Πινέιρο κατά των ερυθρόλευκων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πέρα όμως από τα όσα συνέβησαν στο Φάληρο το βράδυ του Σαββάτου, με τον Πορτογάλο ρέφερι που στέρησε το τρίποντο από τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα αλλοίωσε το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε μέσω του Instagram στις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και έδωσε την δική του οπτική για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Επίσης καλό θα είναι οι επικοινωνιολόγοι των πολιτικών ταγών αυτής της χώρας να τους εξηγήσουν ότι καλές οι φιλίες και οι «στηρίξεις» αλλά οταν ΣΦΑΖΟΥΝ τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ καλό θα είναι να μη μιλάμε για πρόοδο και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου…».

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ