Άρης: Πηγαίνει με τέρμα τα «γκάζια» στα πλέι οφ

Άρης: Πηγαίνει με τέρμα τα «γκάζια» στα πλέι οφ

Ο Άρης ανεβάζει ρυθμούς και παρουσιάζει ολοένα και καλύτερη εικόνα από παιχνίδι σε παιχνίδι και έστω και αν αδίκησε τον εαυτό του με το «φτωχό» 2-1 επί του Ατρομήτου, το σημαντικό είναι ότι δείχνει να βρίσκει αγωνιστική ταυτότητα.

Ο Άρης ανεβάζει ρυθμούς και παρουσιάζει ολοένα και καλύτερη εικόνα από παιχνίδι σε παιχνίδι και έστω και αν αδίκησε τον εαυτό του με το «φτωχό» 2-1 επί του Ατρομήτου, το σημαντικό είναι ότι δείχνει να βρίσκει αγωνιστική ταυτότητα.

Νίκη με πολλαπλά οφέλη η χθεσινή (26/2) με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον Άρη. Τα εμφανή βαθμολογικά, καθώς ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και κάνοντας το δύο στα δύο μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, έχει πολλές πιθανότητες να μεγαλώσει τη διαφορά του από τον Βόλο.

Διαβάστε επίσης: Τα χρήματα που θέλει ο Ντόρσεϊ για να επιστρέψει – Τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Ψυχολογικά, καθώς μόνο οι νίκες θα μπορούσαν να φτιάξουν το κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό έγινε, μετά την επικράτηση της προηγούμενης αγωνιστικής στο Ηράκλειο και τη χθεσινή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κυρίως, όμως, ο Άρης έκανε ξεκάθαρο ότι δεν ήταν η κακή ομάδα, όπως ήθελαν, ουκ ολίγοι, να την παρουσιάσουν, εξαιτίας των δικών της αλλά και των διαιτητικών, εις βάρος της, λαθών.

Ο Άρης πείθει, όχι μόνο με τα αποτελέσματα του στα δυο τελευταία παιχνίδια, αλλά και με την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή του πρώτου ημιχρόνου, βέβαια. Πάνω απ΄ όλα και το πιο σημαντικό, είναι ότι έχει αρχίσει να πείθει τον… εαυτό του, με αποτέλεσμα η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, να αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει.

Το τελικό σκορ (2-1) του αγώνα με τον Ατρόμητο, μπορεί να είναι δίκαιο, ως προς τον τελικό νικητή, φαντάζει, όμως, πολύ «φτωχό» , με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο μεγαλύτερο μέρος του ενενηντάλεπτου. Ο Άρης θα μπορούσε και θα έπρεπε να βάλει πολύ περισσότερα γκολ, με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ακόμα και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, σε ένα μέρος του οποίου η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, οι κιτρινόμαυροι ήταν αυτοί που έχασαν τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το ματς. Δεν το έκαναν και αγχώθηκαν στα τελευταία λεπτά. Έστω και έτσι, όμως, τέλος καλό, όλα καλά.

Ο Άρης δεν θα πάει στα πλέι οφ για να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου, αλλά για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Με κορυφαίο του τον απίστευτο Νταρίντα, που ακόμα… τρέχει στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον Γκαρσία να πραγματοποιεί την καλύτερη, ίσως, εμφάνιση του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, έκανε ακόμα πιο εμφανή το «σβήσιμο» των μηχανών στο δεύτερο. Με τα «φώτα» να πέφτουν, τώρα, πάνω στους Ρουπ και Γκαρσία, που αποχώρησαν τραυματίες και την Τρίτη θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ