Ο Μπένετ έχει μια επιλογή. Να παραιτηθεί…

Ο Μπένετ έχει μια επιλογή. Να παραιτηθεί…

Τώρα θυμήθηκε τις… συναντήσεις ο Μπένετ; Τώρα έχει έναν μόνο δρόμο και αυτός αλλά και αυτοί που τον έβαλαν σε αυτή την θέση παρότι ήταν ακατάλληλος

Κοίτα να δεις τελικά που και οι… τυφλοί είδαν! Ναι, δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συνέβη ξαφνικά από χθες. Λες και προσγειώθηκαν χθες από άλλο πλανήτη και είδαν αυτά που ΦΩΝΑΖΕΙ ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι! Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λιγκ φώναζαν και προειδοποιούσαν για την λαίλαπα που έρχεται! Για την ΕΠΟ του Μπαλτάκου που θέλει να «τορπιλίσει» το πρωτάθλημα με την ακαταλληλότητα του Μπένετ ως Αρχιδιαιτητή.

Το τι συνέβη σε όλη αυτή την διάρκεια της σεζόν το ξέρουν όλοι. Μην κοιτάτε τώρα που… ξύπνησαν και οι άλλοι και βλέπουν αυτά που έβλεπαν όσοι ήθελαν να βλέπουν.

Διαβάστε επίσης: «Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνω» – Πανηγύρι στα social media με τη διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνουν οι… γύρω-γύρω αλλά τι πραγματικά μπορεί να γίνει για να σωθεί ότι μπορεί από το φετινό πρωτάθλημα που έτσι και αλλιώς έχει αλλοιωθεί από κάθε λογής Νταμπάνοβιτς και Μοχάμεντ που ανακάλυψε ο Μπένετ και τους κουβάλησε στην Ελλάδα. Από τους απίθανους Δανούς που έκοψαν με το έτσι θέλω το διπλό στη Λεωφόρο για τον Ολυμπιακό, από τον Ιταλό «καμικάζι» στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την διαιτησία στο Καραϊσκάκη, από τα πέναλτι του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ, τις αποβολές για την ΑΕΚ και ούτε τω καθεξής.

Χθες ξύπνησαν και οι… αρκούδες από την χειμερία νάρκη και ανακάλυψαν πως ο Μπένετ δεν κάνει σωστά την δουλειά αποφεύγοντας βεβαίως-βεβαίως (κάνει τζιζ) να αναφέρουν ποιος έβαλε σε αυτή την θέση τον Μπένετ και με ποιον την στήριξη; Όλα θα τα καταλάβουν πια με την μια;

Βλέπετε μέσα σε όλα το κακό για τους… απέναντι είναι πως ο Ολυμπιακός που παρεμπιπτόντως είναι 19 αγωνιστικές αήττητος, είναι πια στο -3 από την κορυφή. Από το -12 πήγε στο -3, δεν θα βρείτε όσο και να ψάξετε άλλη ομάδα στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός, των προβλημάτων και των λαθών, όχι απλά δεν «τελείωσε» αλλά έμεινε ζωντανός, άντεξε και τις αλλοιώσεις από τις διαιτητικές αποφάσεις και 9 στροφές πριν το φινάλε είναι πια γερά μέσα στο πρωτάθλημα. Και αν τους πάρει και το φετινό; Τότε θα μιλάμε για γλέντι, για το κορυφαίο των κορυφαίων.

Αλλά ας δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, στην τελική ακόμη κυνηγάει και οι.. ειδικοί κάνουν πως δεν τον φοβούνται (σ.σ. η καρδούλα τους το ξέρει).

Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει με τους διαιτητές και πως αυτά τα πλέι οφ θα τελειώσουν; Γιατί ο Μπένετ, δηλαδή ο Μπαλτάκος και όσο τον στήριξαν για να αναλάβει την ΕΠΟ και μαζί να κρατήσει την διαιτησία παρότι η συντριπτική πλειοψηφία της Σούπερ Λιγκ ήθελε ανεξαρτητοποίηση, απέτυχαν παταγωδώς. Και έχεις τον Μπένετ τώρα να καλεί σε σύσκεψη τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη, τον Καρυπίδη και τον Μπέο. Μιλάμε τώρα για μεγάλη κίνηση από τον Μπένετ και όσους τον έβαλαν σε αυτή την θέση. Τι να την κάνουν την σύσκεψη όμως όταν ο Μπένετ είτε είναι ακατάλληλος είτε δεν θέλει, είτε και τα δύο μαζί;

Έχει έναν δρόμο ο Μπένετ. Να παραιτηθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ