MVP ο Λάζαρος; Πλάκα κάνετε!

MVP ο Λάζαρος; Πλάκα κάνετε!

Στο πρωτάθλημα των διαιτητών και των δικαστών τι ρόλο έχουν οι παίκτες;

Όσοι εκτιμούν ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ σε αυτήν τη διαδρομή και δικαίως ζητάει περισσότερα χρήματα για να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα θα πρέπει να ενταχθούν-κατά την ταπεινή μας άποψη- στην κατηγορία των «ρομαντικών» του ποδοσφαίρου. Λίαν επιεικώς, γιατί εκατοστά πιο κάτω υπάρχει κι αυτή με τους Φωκά και Ζουράρι.

Και γιατί πιστεύετε ότι δεν του δίνει πιο πολλά λεφτά του Λάζαρου ο Μελισσανίδης που είναι και χρόνια στην πιάτσα; Επειδή απλά γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι τα γκολ του Λάζαρου με τον Ολυμπιακό ή τον Πλατανιά και την Λάρισα δεν ήταν τόσο σημαντικά, όσο οι αποφάσεις των διαιτητών και των δικαστών!

Εκεί δεν κρίθηκε  το πρωτάθλημα; Από τον Σιδηρόπουλο, τον Παπαπέτρου, τον Αρετόπουλο, τον Μάνταλο, τον Κομίνη, τον Στυλιαρά, τον Βάτσιο, τον Ευαγγέλου,  τον… Κατσικογιάννη-είναι βλέπετε ατελείωτη η λίστα με τους διαιτητές που υπέπεσαν σε τόσα απίστευτα «ανθρώπινα λάθη» που θα «έκαιγαν» ακόμη και το VAR  από τη συχνή χρήση.

Τούτο το πρωτάθλημα έγινε τόσο συναρπαστικό ώστε φτάσαμε στο σημείο να φεύγουν οι θεατές από το γήπεδο και να μην ξέρουν το αποτέλεσμα του αγώνα που παρακολούθησαν. Ή που δεν παρακολούθησαν. Αν μέτρησε ή όχι το γκολ της ομάδας τους και πότε θα μάθουν για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ-εδώ βρίσκει εφαρμογή η λαϊκή σοφία που μας αναφέρει πως όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να… ξημερώσει.

Συνεπώς,  για ποιο λόγο να πάρει περισσότερα χρήματα ο Λάζαρος; Από πού κι έως που; Κι ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε την κούρσα με το πιο ακριβό ρόστερ (πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ) τι κατάλαβε; Χάνει κι από τον Απόλλωνα με το έτσι θέλω και το πρωτάθλημα το κατακτά η ομάδα που διαθέτει το τρίτο σε αξία σύνολο-δεύτερο ήταν αυτό του ΠΑΟΚ. Άμα έχεις ρέντα στα σφάλματα των ρέφερι τότε δεν σε ανταγωνίζεται κανένας!

Να τελείωσε, λέτε, αυτό το «σόου»; Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί καθώς υπάρχει και … παράταση, λόγω του τελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ κι ενώ η «χαρισματική» Σούπερ Λίγκα έχει θεσμοθετήσει από εφέτος και αγώνα για το… Σούπερ Καπ.  Πόσο να αντέξουν όμως και οι δικαστές; Δεν θα πάνε ούτε διακοπές; Και πόσο να φτουρήσουν και οι διαιτητές που τα κάνουν μαντάρα ο ένας μετά τον άλλον και μπαίνουν στο… ψυγείο σαν τα παγωτά; Και το πιο σημαντικό: κάπως έτσι θα είναι άραγε από εδώ και πέρα το ποδόσφαιρο; Τόσο… συναρπαστικό; Στην ψάθα θα καταλήξουν οι παίκτες!   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ