Και γιατί δεν ρωτάει ο Μπαλτάκος τον δήμαρχο και την αστυνομία της Νέας Υόρκης;

Και γιατί δεν ρωτάει ο Μπαλτάκος τον δήμαρχο και την αστυνομία της Νέας Υόρκης;

Ας ευθυμήσουμε λιγάκι με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου που ούτε μια επίσημη ανακοίνωση δεν μπορεί να τηρήσει…

Πόσο πιο χαμηλά άραγε; Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί για την ΕΠΟ του Μπαλτάκου με όλα όσα έχουν συμβεί, και συμβαίνουν επί των ημερών του στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Και όμως κάθε φορά βλέπεις πως υπάρχει και άλλο, και άλλο… Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να βάλω στο τραπέζι τα σκηνοθετικά σενάρια με τους… μεθυσμένους Πολωνούς, τους ελιτ διαιτητές που δεν έρχονται και καλά αλλά όταν τελικά βρίσκονται όταν τρώνε διεθνώς κράξιμο και όλα τα κλασικά εικονογραφημένα που ζούμε και δυστυχώς δεν έχουν καθόλου πλάκα αλλά το μόνο που πετυχαίνουν είναι να βυθίζουν όλο και πιο χαμηλά το ποδόσφαιρο μας.

Πάω στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτό το αριστούργημα του Μπαλτάκου. Στις 7 Απριλίου η ΕΠΟ με κάθε επισημότητα ανακοίνωνε τα εξής: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μάϊου 2023 στο γήπεδο «ΓΣΠ» στη Λευκωσία».

Πέντε μέρες μετά η Κυπριακή Αστυνομία έστειλε στο σπίτι του τον Μπαλτάκο και την παρέα που βρίσκονται στο Πάρκο Γουδή. Μόνο ντροπή θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή η εξέλιξη. Και βεβαίως παραίτηση για όσους ασχολήθηκαν με αυτή την υπόθεση. Ακόμη και σε αυτό το επίπεδο, δεν μιλάμε για τα υπόλοιπα που εμπλέκονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Ανακοίνωσαν τελικό σε άλλη χώρα χωρίς να έχουν μιλήσει με την Αστυνομία. Και ακόμη είναι όλοι στην θέση τους, από τον Μπαλτάκο μέχρι τον τελευταίο που ασχολείται με τον τελικό του κυπέλλου. Και γιατί να μην είναι; Εδώ δεν έχουν παραιτηθεί για άλλα και για άλλα.

Και τρέχει τώρα ο Μπαλτάκος να παρακαλέσει τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο για να γίνει ο τελικός στο γήπεδο που το 2017 βιώσαμε τα πιο φρικτά επεισόδια. Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για τέτοια παιχνίδια. Μιλάμε για τον Μπαλτάκο που μας έλεγε στην αρχή της σεζόν πως θα κάνει τον τελικό στη Νέα Υόρκη, μετά στο Λονδίνο έχοντας…. συμφωνήσει και με την Κρίσταλ Πάλας, πριν είχε πει για την Γερμανία ενώ είχαμε φτάσει και στην Αστραλία όπως την έλεγε η Γεωργία Βασιλειάδου.

Και τελικά; Ούτε στον Βόλο δεν μπορεί να τον κάνει, και αν τον κάνει θα κάνουν και τον σταυρό τους για το πώς θα γίνει με κόσμο το ματς.

Και αναρωτιέμαι, αφού ψάχνει ακόμη ο Μπαλτάκος, τη Νέα Υόρκη γιατί την απέκλεισε; Γιατί δεν μιλάει με την Αστυνομία και τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης, τον Έρικ Άνταμς, μήπως και τα καταφέρει; 20 Μαίου ή 27 Μαίου στη Νέα Υόρκη είναι τρέλα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ