Πώς… ανοιγοκλείνει το ΟΑΚΑ;

Πώς… ανοιγοκλείνει το ΟΑΚΑ;

Τούτη τη φορά το «σύστημα» έκανε το… νταμπλ εις βάρος του Ολυμπιακού!

Όταν η… κάθαρση αρχίζει να στριμώχνεται, καθώς αντιμετωπίζει από τόσο νωρίς την απειλή του grexit, τότε μπορεί και να επιμείνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος στην… προκήρυξη του Κυπέλλου σχετικά με την έδρα του τελικού, κι ας ζητάει αλλαγή ο συμπολίτης του.

Απλά, προκαλεί πραγματικά μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι τώρα η αστυνομία μπορεί να προσυπογράψει για κάτι παραπάνω από 17.000 εισιτήρια που θα δοθούν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των οπαδών τους, ενώ προ τριετίας κράτησε κλειστό το ίδιο γήπεδο, όταν ο ένας εκ των φιναλίστ ήταν ο Ολυμπιακός!

Συνεπώς, είναι φανερό πως το ΟΑΚΑ κλείνει μόνον για τους ερυθρόλευκους, αλλά μένει ανοιχτό για τους εκπροσώπους της «εξυγίανσης» κι αυτό παρά το γεγονός ότι στον προηγούμενο τελικό είχαν βγει… μαχαίρια ανάμεσα στους οπαδούς τους, στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο τελευταίος μεταξύ τους αγώνας ολοκληρώθηκε πρόωρα με… πιστόλια.

Έχει κανείς καμία απορία; Προφανώς και όχι. Το «σύστημα» κάνει πλέον το… νταμπλ απέναντι στον Ολυμπιακό τον οποίο είχε βάλει εδώ και πολύ καιρό στο «σημάδι» για να τον ρίξει από την κορυφή και τώρα δείχνει να πετυχαίνει το σκοπό του. Με τη διαφορά ότι διαλύει και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αυτό φαίνεται ότι δεν συγκινεί κανέναν.

Και στον προ τριετίας τελικό, η διακοπή στο πρωτάθλημα είχε προκύψει και πάλι από αγώνα της Τούμπας, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο, σε αυτόν τον ημιτελικό κυπέλλου όπου ο διαιτητής Παππάς εφάρμοσε το νόμο του Κοντονή και έκτοτε τον… εξαφάνισαν.

Ποιος του είπε ότι εδώ στην Ελλάδα γίνονται οι νόμοι για να εφαρμόζονται κιόλας; Αυτό συμβαίνει ανάλογα με τον… επενδυτή κι ότι βολεύει με την περίσταση. Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να οριστούν οι διαιτητές του τελικού.

Την προηγούμενη φορά μας πήρε ένα… μήνα, όπου ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός δράσης και αυτό φάνηκε στο χόρτο όταν έγινε ο τελικός, αφού θα έπρεπε και οριστεί ο… Σιδηρόπουλος και με συγκεκριμένους βοηθούς.  Το «πικάντικο» της υπόθεσης είναι ότι τον συγκεκριμένο διαιτητή τον προτιμούσε τότε η ΑΕΚ, αλλά τώρα έχει αλλάξει… γούστα και θέλει τον Παπαπέτρου, επειδή της φέρνει … γούρι.

Έτσι όπως έπαιξε άλλωστε ο Σιδηρόπουλος στην Τρίπολη όταν το πήγε το ματς του ΠΑΟΚ στα… επτά λεπτά καθυστέρηση (κόντραρε στα ίσια το… ξημέρωμα της εφέσεων της ΕΠΟ) και έδωσε και πέναλτι στο διάστημα αυτό είναι λογικό να έχει μπει πλέον στους ανεπιθύμητους. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι ο τελικός του κυπέλλου θα λειτουργήσει ως «τεστ» για τους απέξω προκειμένου να αποφασίσουν για το grexit! Μήπως κι αυτοί δεν έχουν όμως τις ευθύνες τους;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ