Για τον Άρη δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια

Για τον Άρη δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια

Είναι λογικό το βάρος να πέφτει στην επόμενη μέρα, όμως, υπάρχει και η εκτός έδρας κυριακάτικη (14/5) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στην οποία θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν παίκτες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Τείνει να ξεχαστεί το κυριακάτικο (14/5) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Με την επικαιρότητα στον Άρη να έχει επικεντρωθεί, δικαίως, στην επόμενη μέρα, μετά και τη διαφαινόμενη απόφαση για παραμονή του Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία.

Μια απόφαση στην οποία αναφέρθηκα εκτενώς στο προηγούμενο άρθρο μου και για την οποία δεν υπάρχει, πλέον, λόγος να μιλάμε, πριν ακούσουμε τη συνέντευξη τύπου του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, που θα δοθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Σαμασέκου, η απόπειρα του Μίτσελ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η απλή μέθοδος των τριών (χαφ) που ήρθε αργά…

Μετά από τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ, έχω την αίσθηση ότι αλλιώς τα σχεδίαζε η ΠΑΕ Άρης και αλλιώς της «βγήκε». Πιθανολογώ ότι θα ήθελαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση για τον Τόλη Τερζή, στη συνέντευξη τύπου, προκειμένου να εξηγήσουν παράλληλα και το σκεπτικό της. Από κάποιον, όμως, πιθανότατα, «ξέφυγε» το συγκεκριμένο θέμα, καθώς, η αναφορά της είδησης ήταν ακριβής, με ονόματα και όχι απλά μια εικασία.

Θα ήταν καλό, επίσης, στη συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου να παραβρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, καθώς, θα αναλυθεί, πιθανότατα, μεγάλο μέρος του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πριν από όλα αυτά, όμως, υπάρχει το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, την Κυριακή (14/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Μπορεί, μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή να μη κυνηγάει κάποιον στόχο, καθώς εξασφάλισε και τον μίνιμουμ αποδεκτό της εξόδου στην Ευρώπη, για τον Άρη, όμως, δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια.

Ανεξάρτητα από την ενδεκάδα που θα σκέφτεται να παρατάξει ο προπονητής του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπάρχει, μόνο ένας στόχος και αυτός είναι η νίκη. Και ένας κανόνας, μόνο, ανεξάρτητα από ονόματα. Στην ενδεκάδα και του συγκεκριμένου αγώνα θα πρέπει να αγωνιστούν μόνο παίκτες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο προπονητής, εξάλλου, γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό ποιοι από τους παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από το Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι λογικό και ανθρώπινο, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που ξέρει ότι θα αποτελέσει παρελθόν, να σκεφτεί και δεύτερη φορά να βάλει τα πόδια του στη «φωτιά», σε μια διεκδίκηση της μπάλας, για παράδειγμα, προκειμένου να μη ρισκάρει κάποιον τραυματισμό, σε ένα παιχνίδι, μάλιστα, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΥΓ. Εκτός από τη συνέντευξη του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, η επόμενη εβδομάδα θα έχει πολλές ειδήσεις και σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό. Όχι μόνο αποχωρήσεις, αλλά και πιθανές συμφωνίες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ