Κίνηση ουσίας η παραμονή του Ρουπ

Κίνηση ουσίας η παραμονή του Ρουπ

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο Άρης διατήρησε στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να του δώσει σημαντικές λύσεις.

Με το δεξί ξεκίνησε ο Άρης τις κινήσεις του, σε ότι αφορά την υλοποίηση του προγραμματισμού του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λούκας Ρουπ. Η παραμονή του Γερμανού μεσοεπιθετικού αποτελεί κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Κίνηση, δηλαδή, από αυτές που χρειάζεται ο Άρης.
Ο Ρουπ είναι ένας από τους δυο παίκτες, από αυτούς τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο, που ήθελαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους οι κιτρινόμαυροι. Ο άλλος είναι ο Μάριος Σιαμπάνης, με τον οποίο, επίσης, αναμένεται να μπουν στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις, μέσα στις επόμενες μέρες.
Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έδειξε ότι και ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι δυο πλευρές τα βρήκαν εύκολα, σχετικά, σε ότι αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας αλλά και την χρονική της διάρκεια.
Η οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο, καλύπτει, ουσιαστικά και τις δυο πλευρές, καθώς θα πρέπει να μείνουν αμφότερες ικανοποιημένες για να τεθεί σε ισχύ. Ο Άρης κράτησε στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο υπήρχε σχετική εισήγηση από τον προπονητή Τόλη Τερζή και θετική άποψη και από τον τεχνικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα.
Έναν παίκτη για τον οποίο δεν υπήρξε το παραμικρό παράπονο για το διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, για τη συμπεριφορά του αλλά και για την εξωγηπεδική του ζωή. Δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα.
Παρά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Λούκας Ρουπ πρόλαβε να δείξει ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Στον Άρη θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, έχοντας ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και χωρίς να έχει, πλέον, κάποιο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.
Ο Γερμανός μπορεί να «κουμπώσει» και στα δυο συστήματα, με τα οποία θα παρατάσσεται ο Άρης την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ως εσωτερικός χαφ, στο 4-3-3, έχοντας πιθανότατα δίπλα του τον Νταρίντα και ως επιτελικός μέσος, στο 4-2-3-1, αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό κορυφής.
Ένας παίκτης που παίζει περισσότερο με το μυαλό, που έχει σκεφτεί που θα δώσει την μπάλα, πριν αυτή φτάσει στα πόδια του. Ένας παίκτης ποιότητας στο ρόστερ του Άρη, έτοιμος να δώσει πολύτιμες λύσεις.
ΥΓ. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, να έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν στα «σκαριά» οι άνθρωποι του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ