Η ξεκάθαρη στάση για Μαζικού και το μήνυμα

Η ξεκάθαρη στάση για Μαζικού και το μήνυμα

Ο Άρης δεν είναι αρνητικός στο να παραχωρήσει τον Κονκολέζο αριστερό μπακ, θα πρέπει, όμως, η Σερβέτ να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις και αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση τριών παικτών, «τρέχουν», χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια οριστική εξέλιξη, το δύσκολο θέμα της αποδέσμευσης των παικτών που δεν υπολογίζονται και παράλληλα είναι ανοικτοί σε προτάσεις για παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: Ποστέκογλου: Να γιατί τον θέλει τόσο η Τότεναμ (pics)

Ο Πάλμα μπορεί να είναι το πιο «καυτό» όνομα, σε ότι αφορά τους παίκτες που μπορεί να αποχωρήσουν, όμως, φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο χρονικό διάστημα και η περίπτωση του Μπράντλεϊ Μαζικού.

Ο νεαρός Κονγκολέζος αριστερός μπακ, μπορεί να μην ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, έδειξε, όμως, ότι έχει κάποια καλά στοιχεία και αυτός είναι και ο λόγος που η εισήγηση για την παραμονή του ήταν θετική.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι με τους ανθρώπους του Άρη συμφωνούν και αυτοί της Σερβέτ, η οποία έχει βάλει στη μεταγραφική της λίστα τον παίκτη των κιτρινόμαυρων. Η πρώτη πρόταση, πάντως, που είχε καταθέσει η ελβετική ομάδα κρίθηκε πολύ χαμηλή από τους ανθρώπους του Άρη – και συγκεκριμένα από τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, που ενημέρωσε σχετικά και τον Θοδωρο Καρυπίδη- και απορρίφθηκε.

Παρά τα «παιχνίδια» τακτικής, όμως, οι Ελβετοί όχι μόνο δεν απέσυραν το ενδιαφέρον τους, αλλά επανήλθαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Άρη. Με τη στάση των κιτρινόμαυρων, όμως, να είναι ξεκάθαρη.

Ο Άρης δεν «καίγεται» να δώσει τον ποδοσφαιριστή. Είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του αλλά μόνο στην περίπτωση που ικανοποιηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις. Στην αντίθετη περίπτωση ο Μαζικού θα παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα αποκτηθεί, πιθανότατα, ένας αριστερός μπακ, καθώς ο Πίρσμαν δεν φαίνεται να υπολογίζεται.

Αν, βέβαια, η Σερβέτ ανεβάσει την προσφορά της και ο παίκτης παραχωρηθεί, τότε οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε δύο κινήσεις ενίσχυσης για το αριστερό άκρο της αμυντικής τους γραμμής. Η ξεκάθαρη στάση του Άρη, όμως και στην περίπτωση του Μαζικού, στέλνει μήνυμα και για τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ. Οι άνθρωποι του Άρη πουλάνε μόνο στην τιμή που θεωρούν συμφέρουσα για την ομάδα τους.

ΥΓ. Από τη συμφωνία με τη NOVIBET, που θα είναι χορηγός για τα επόμενα τρία χρόνια, η ΠΑΕ Άρης θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Μετά τον χορηγό και τη φανέλα, σειρά θα πάρουν και τα εισιτήρια διαρκείας, για τα οποία φαίνεται ότι θα υπάρξουν και έξτρα παροχές, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ