Άρης: Ραντεβού Τερζή με Παλίκουτσα

Άρης: Ραντεβού Τερζή με Παλίκουτσα

Ο προπονητής του Άρη θα συναντηθεί σήμερα (1/6) με τον Κροάτη τεχνικό διευθυντή, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις των κιτρινόμαυρων, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Νέο συνάντηση θα έχουν σήμερα (1/6) ο Τόλης Τερζής με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, με βασικό αντικείμενο την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της νέας σεζόν. Ο προπονητής του Άρη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, καθώς παρακολούθησε τα σεμινάρια UEFA PRO που έγιναν στην Αθήνα, ενώ όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον τεχνικό διευθυντή.

Στη σημερινό ραντεβού, μάλιστα, θα υπάρχει εκτενέστερη ενημέρωση από την πλευρά του Κροάτη προς τον Τόλη Τερζή, αναφορικά με την εξέλιξη των μεταγραφικών κινήσεων. Υπάρχει, μάλιστα, η αισιοδοξία, όταν μέσα στις επόμενες μέρες – πιθανότατα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας- θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: Κρύο αίμα ο Μοντιέλ: Δύο πέναλτι, δύο κούπες (vid)

Ακόμα, εκτός από τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, οι δυο άντρες θα αναφερθούν και στο θέμα των αποδεσμεύσεων των παικτών που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν υπολογίζονται, όμως, από τον Άρη. Τέλος, θα τεθούν επί τάπητος και άλλα ζητήματα, όπως αυτό της προετοιμασίας, αλλά και της στελέχωσης του τεχνικού τιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ