Άρης: Ο φορ, ο μεσοεπιθετικός και η πρώτη συγκέντρωση

Άρης: Ο φορ, ο μεσοεπιθετικός και η πρώτη συγκέντρωση

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων συνεχίζουν τις επαφές για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις, ενώ ειδοποίησαν τους παίκτες να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις επαφές για την ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές. Με τα σημερινά (3/6) δεδομένα, φαίνεται ότι οι πρώτες κινήσεις του Άρη θα είναι ένας φορ (υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βίντρα) και ένας πλάγιος μεσοεπιθετικός.

Ακόμα, υπάρχουν επαφές και με έναν κεντρικό αμυντικό, που συγκεντρώνει τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουν οι κιτρινόμαυροι. Σε ότι αφορά την προσπάθεια για την απόκτηση Ελλήνων παικτών, στη λίστα των ανθρώπων του Άρη βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο νεαρός Ελληνοαυστραλός επιθετικός Νεκτάριος Τριάντης.

Διαβάστε επίσης: Σύγκρουση τρένων στην Ινδία: Τουλάχιστον 288 οι νεκροί, περίπου 850 οι τραυματίες – Πώς έγινε το δυστύχημα

Ακόμα, συνεχίζονται και οι επαφές για τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται, ενώ έχει αρχίσει και η αντίστροφή μέτρηση ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της νέας αγωνιστικής περιόδου, που είναι προγραμματισμένη για τις 12 του τρέχοντος μήνα.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν ειδοποιήσει, μάλιστα, ήδη, όσους παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαια, ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ