Άρης: Μόνο τα αποτελέσματα θα του φέρουν ηρεμία

Άρης: Μόνο τα αποτελέσματα θα του φέρουν ηρεμία

Πρωταρχικός στόχος για τους κιτρινόμαυρους είναι να επιστρέψει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό γίνεται μόνο με νίκες, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο (3/9) εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι κλισέ, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτυπώνει απόλυτα την πραγματικότητα. Για τον Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο κυριακάτικο (3/9) εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτό που λείπει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, περισσότερο στον οργανισμό του Άρη, είναι η ηρεμία. Αποτέλεσμα των συνεχόμενων άτυχων αποτελεσμάτων. Αρχικά του αποκλεισμού από το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και στη συνέχεια των ηττών από τον ΟΦΗ και τη Λαμία, στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με Μιραλάς!

Ουσιαστικά, βέβαια, τα αρνητικά αποτελέσματα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και στα λάθη που έγιναν. Αν, όμως, οι κιτρινόμαυροι είχαν προκριθεί στα πέναλτι και είχαν κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, προφανώς δεν θα υπήρχε αυτό το κλίμα.

Με το «αν», όμως, δεν γίνεται τίποτα στη ζωή και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Άρης έχει ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό γίνεται μόνο με θετικά αποτελέσματα και συγκεκριμένα με νίκες. Αρχής γενομένης από την κυριακάτικη (3/9) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης έχει ανάγκη, επίσης, να του «βγει» η αλλαγή που έγινε στην τεχνική ηγεσία. Έχει ανάγκη ο Άκης Μάντζιος να τα καταφέρει. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να στηριχθεί από όλους. Πρώτιστα, από τον άνθρωπο που τον έφερε ξανά, πίσω, στο Κλεάνθης Βικελίδης, τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Όπου στήριξη, η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για να δουλέψει απερίσπαστος. Με την άμεση ενίσχυση με παίκτες, στις θέσεις που «πονάει» η ομάδα, να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Η αρχή έγινε με τους δυο Ισπανούς, Βέλεθ και Πάρδο.

Υπάρχει, επίσης, μια καλή περίπτωση αριστερού εξτρέμ, με τον οποίο βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές οι άνθρωποι του Άρη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, προορίζεται για αντικαταστάτης του Πάλμα. Ακόμα, απαραίτητη είναι η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα αμυντικού χαφ, ενώ πιθανότατα θα προστεθεί στο ρόστερ και ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός.

Με νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης δεν θα ανοίξει, απλά, λογαριασμό στο πρωτάθλημα, αλλά θα «αγοράσει» χρόνο και ηρεμία, προκειμένου να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος και να διορθώσει τις αδυναμίες του.

ΥΓ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έπρεπε να βγει και να μιλήσει για όσα γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και να μην αφήσει να αιωρούνται φήμες και σενάρια, κυρίως σε ότι αφορά, κυρίως, το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ. Θα το κάνει, πιθανότατα, τη Δευτέρα και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ