Τρίτη και φαρμακερή!

Τρίτη και φαρμακερή!

Η Φράιμπουργκ θα αντιμετωπίσει έναν εντελώς διαφορετικό και σαφώς βελτιωμένο Ολυμπιακό. Μήπως ήρθε η ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» να την κερδίσουν;

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φράιμπουργκ για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο. Πέρυσι, οι Γερμανοί κέρδισαν εύκολα στο Καραϊσκάκη και απέφυγαν την ήττα στην έδρα τους, ισοφαρίζοντας στα τελειώματα του αγώνα.

Μήπως ήρθε τώρα, η σειρά του Θρύλου να πανηγυρίσει; Αυτό θα το μάθουμε το βράδυ της Πέμπτης. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που υποδέχθηκε πέρυσι την Φράιμπουργκ και μέχρι να καταλάβει τι είχε συμβεί, το ματς είχε χαθεί. Θυμίζω ότι στο 5’ έγινε το 0-1, στο 23’ το 0-2 και στο 51’ το 0-3. Τα γκολ μπήκαν σε χρονικά σημεία που κόβουν τα πόδια και ήταν δύσκολη η αντίδραση.

Ο Ολυμπιακός χτίζεται από την αρχή. Με αθλητικό διευθυντή, με προπονητή με σημαντική εμπειρία στη Λα Λίγκα και με πέρα για πέρα σημαντικές μεταγραφές. Οι Γερμανοί θα δουν μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Πρώτα απ’ όλα θα αντιμετωπίσουν μια οικογένεια. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος των Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Το έλεγαν συνεχώς στην Αυστρία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το βλέπεις στον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίσουν οι παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο. Και όχι μόνο οι παίκτες, αλλά το προπονητικό και το ιατρικό τι, οι φροντιστές, τα άτομα που συνοδεύουν την ομάδα. Όλοι μια γροθιά.

Στη συνέχεια και στην κατασκοπία που έκαναν οι άνθρωποι της Φράιμπουργκ, συνειδητοποίησαν ότι θα ξεκινήσουν να αναλύουν τον Ολυμπιακό από την αρχή.

Σε σχέση με το περσινό παιχνίδι, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι εντελώς διαφορετική. Έχουμε και λέμε. Στην ήττα από την Φράιμπουργκ, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν σε σύστημα 4-2-3-1 με τους Βατσλίκ. Βρσάλικο, Μπα, Σισέ Ρέτσο, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μπόουλερ, Μασούρα, Μπιέλ και Ουί Τζο. Ο τότε προπονητής της ομάδας Κάρλος Κορμπεράν πέρασε αλλαγές τους Κούντε, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Γκάρι Ροντρίγκεζ και Ελ Αραμπί.

Με άλλα λόγια στην φετινή λίστα υπάρχουν μόλις τέσσερις παίκτες, που υποδέχθηκαν πέρυσι την Φράιμπουργκ! Άλλον Ολυμπιακό θα δουν φέτος οι Γερμανοί και ελπίζω η τρίτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες να είναι και η φαρμακερή!

Το ματς φυσικά και δεν είναι εύκολο, αλλά ο Ολυμπιακός, αν μη τι άλλο, έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους φίλους του. Πήρε την πρόκριση στους ομίλους με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και ίδια αποτελέσματα έχει και στο ελληνικό πρωτάθλημα, έστω και αν μιλάμε για μια εντελώς και καινούργια ομάδα.

Και όπως απάντησε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση για τα περσινά ματς «Νέα σεζόν, νέα ομάδα, νέα συναισθήματα»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ