Άρης: Τριπλό «έγκλημα» και τιμωρία

Άρης: Τριπλό «έγκλημα» και τιμωρία

Οι παίκτες του Άρη δεν «καθάρισαν» το χθεσινό (1/10)παιχνίδι όταν είχαν τις ευκαιρίες, ο Μάντζιος δεν είχε στον πάγκο δεύτερο φορ να βάλει όταν ισοφάρισε η Κηφισιά, που έπρεπε, όμως, να παίζει με δέκα από το 68΄, αλλά ο Πουλικίδης δεν απέβαλε τον Παπασάββα.

«Γκέλα» ολκής για τον Άρη η χθεσινή ισοπαλία (1-1) με την Κηφισιά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Που ήρθε στο χειρότερο, χρονικά σημείο, πριν, δηλαδή, από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια νίκη, που θα του επέτρεπε να δουλέψει με ηρεμία τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Σε ένα παιχνίδι που ήταν στο χέρι του να το κάνει εύκολο, καθώς βρήκε γκολ σε ένα πολύ καλό χρονικά σημείο, στο 23ο λεπτό με τον Μορόν.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Άρη δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, κάνοντας κάτι ανάλογο με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Δεν τα κατάφεραν και το πλήρωσαν, με την Κηφισιά να ισοφαρίζει και να φεύγει, τελικά, με έναν ανέλπιστο βαθμό από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η Κηφισιά που θα έπρεπε, βέβαια, να παίζει με δέκα παίκτες από το 68ο λεπτό, καθώς ο Παπασάββας έκανε σκληρό φάουλ στο Βερστράτε, δεν δέχτηκε, όμως, τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και παρέμεινε στο παιχνίδι. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Αναστασίου, έσπευσε, όπως ήταν λογικό, να τον αντικαταστήσει.

Το ότι δεν αποβλήθηκε ο παίκτης της Κηφισιάς δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία. Για την «γκέλα» του Άρη ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος. Αποτελεί, όμως, καταγραφή της πραγματικότητας και αυτό δεν εξαρτάται από το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κηφισιά έφτασε στην ισοφάριση στο 75ο λεπτό με το τέρμα του Οζέγκοβιτς. Απέμεναν, δηλαδή, 15 λεπτά για τη λήξη της κανονικής διάρκειας ενώ κρατήθηκαν και εφτά λεπτά καθυστερήσεων. Ο Μάντζιος έκανε αλλαγές, αλλά δεν είχε στον πάγκο δεύτερο φορ, για να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Προσπάθησε, δηλαδή, θέλοντας και μη, να πετύχει το δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, χωρίς να μπορεί να παίξει με δεύτερο επιθετικό δίπλα στον Μορόν. Φυσικά και δεν θα έπρεπε να κάνει μεταγραφή απλά για να κάνει ο Άρης, από τους ελεύθερους. Το μεγάλο λάθος ήταν που δεν πήρε δεύτερο επιθετικό, ολόκληρο το καλοκαίρι.

Δεν ήθελε, πολύ, λοιπόν για να «στραβώσει» το ματς, όπως και έγινε, καθώς, ο Κάρλσον δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος. Ο Άρης φυσικά και χρειάζεται πολύ δουλειά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται, όπως είπε και ο προπονητής του. Έβαλε ο ίδιος, όμως, δύσκολα στον εαυτό του και είναι υποχρεωμένος να δουλέψει υπό πίεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ