Άρης: Η πιο μπασκετική έδρα, η πιο μαγική ατμόσφαιρα

Άρης: Η πιο μπασκετική έδρα, η πιο μαγική ατμόσφαιρα

Τα ευρωπαϊκά βράδια επιστρέφουν στο θρυλικό «Παλέ», με τον Άρη να υποδέχεται σήμερα (4/10, 20.00) την κάτοχο του Eurocup Γκραν Κανάρια και τους οπαδούς του να είναι έτοιμοι να γεμίσουν το γήπεδο και να στήσουν τη δική τους γιορτή.

Ο Άρης επιστρέφει μετά από χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πιο μπασκετική έδρα, το θρυλικό «Παλέ», είναι έτοιμο να υποδεχτεί την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια. Άρμοζε, άλλωστε, στην επιστροφή του ο Άρης να αντιμετωπίσει μια σπουδαία ομάδα, όπως είναι η κάτοχος του Eurocup.

Oι γνώσεις του Μάρκους Καρ μπορεί να έχουν περιοριστεί σε βίντεο και εμπειρίες συμπαικτών του, σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί σήμερα στο «Nick Galis Hall», όμως, στις δηλώσεις που έκανε βρήκε την κατάλληλη λέξη για να τη χαρακτηρίσει. Μαγική.

Γιατί ακριβώς αυτό είναι η ατμόσφαιρα αυτού του γηπέδου. Της έδρας του μοναδικού συλλόγου που κατάφερε να γίνει ομάδα όλων των Ελλήνων. Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει, τα θέατρα και οι κινηματογράφοι μπορεί να μην κλείνουν και οι δρόμοι να μην ερημώνουν, όπως εκείνα τα απίστευτα βράδια στην δεκαετία του 80΄, όμως, η «μαγεία» συνεχίζει να υπάρχει στο γήπεδο.

Η υπερομάδα του Γκάλη, του Γιαννάκη και των άλλων παιδιών, μπορεί να μην κατέβει, δυστυχώς, σήμερα στο παρκέ με σορτσάκια, όμως, υπάρχει κάτι που δεν έχει αλλάξει, υπάρχει κάτι που παρέμεινε αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων. Αυτό είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις εξέδρες.

Οι οπαδοί του Άρη είναι έτοιμοι να γεμίσουν σήμερα το «Nick Galis Hall», έτοιμοι να ζήσουν τη δική τους γιορτή. Έτοιμοι να δώσουν την δική τους παράσταση και μάλιστα, δωρεάν. Όλα αυτά τα χρόνια, από την δεκαετία του 80΄ ακόμα αλλά και στη συνέχεια, δεν ήταν λίγοι αυτοί που επιχείρησαν να αντιγράψουν την ατμόσφαιρα του «Παλέ». Άδικος κόπος. Γιατί αυτό το γήπεδο είναι λες και γίνεται ένα με τον κόσμο που το γεμίζει.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης έχει πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Το κακό ξεκίνημα της στο ισπανικό πρωτάθλημα, μάλιστα, με δυο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, όμως, είναι έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη στο παρκέ. Με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει το δικό του σύνθημα και τους παίκτες του να ανυπομονούν για να ζήσουν αυτό που θα συμβεί σήμερα το βράδυ στο «Παλέ» και θα αποτελέσει «πρόγευμα» για το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ