Άρης: Το θέμα με τους συμπαίκτες και η σωστή διαχείριση με σοβαρότητα

Άρης: Το θέμα με τους συμπαίκτες και η σωστή διαχείριση με σοβαρότητα

Είναι ξεκάθαρο ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο οι πράξεις θα δώσουν την απάντηση και οι μόνοι που γνωρίζουν σε πιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με τους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στην ΠΑΕ, είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και η αδερφή του, Ειρήνη.

Η αποστολή του Άρη συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία της στην Πτολεμαϊδα – θα επιστρέψει αύριο (11/10) στη Θεσσαλονίκη -, με τον Άκη Μάντζιο να δουλεύει πάνω στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει, με στόχο η ομάδα του να επιστρέψει βελτιωμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, η αλήθεια είναι ότι μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για το θέμα των υποψήφιων συμπαικτών της οικογένειας Καρυπίδη στην ΠΑΕ Άρης. Για το οποίο, όμως, θα πρέπει να υπάρχει σωστή διαχείριση και να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα.

Διαβάστε επίσης: Μόνο πίσω από τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Η αλήθεια είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι οι μόνοι που γνωρίζουν τα ονόματα των επιχειρηματιών που θέλουν να μπουν στην ΠΑΕ, αλλά και το σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές, είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης και η αδερφή του Ειρήνη.

«Κάνουμε τα πάντα ώστε ο Άρης να αλλάξει επίπεδο και να ανταγωνιστούμε  τις ομάδες της Αθήνας. Συζητάμε για να μπουν μαζί μας στην ομάδα. Είναι πολύ ισχυροί άνθρωποι», είχε αναφέρει στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης στο «Yellow Radio».

Πριν λίγες μέρες, επίσης, υπήρχε η τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Λευτέρη Αρβανίτη, στο «Novibet AllAboutARIS TV», που αποκάλυψε το τι του είπε η οικογένεια Καρυπίδη: «Ξέρω από τις επαφές που είχα με την οικογένεια Καρυπίδη, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε εξελίξεις στην ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω ονόματα, με ενημέρωσαν, όμως, ότι πρόκειται για συμπαίκτες που θα πάρουν ποσοστό των μετοχών και θα διαθέσουν δικά τους κεφάλαια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το που βρίσκεται, λοιπόν, το θέμα αυτό και κατά πόσο θα έχει θετική έκβαση για τον Άρη, θα το δείξουν οι πράξεις. Όσοι, επίσης, προσπαθούν να το παίξουν «ψαγμένοι», θέλοντας να κερδίσουν «χτυπήματα» σε ιστοσελίδες και ακροαματικότητα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, προφανώς και  δεν γνωρίζουν τίποτα παραπάνω.

Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για οριστική συμφωνία και εισροή εκατομμυρίων στα ταμεία της ΠΑΕ, ούτε μπορεί να πει, όμως, ότι γίνεται προσπάθεια να ξεγελαστεί ο κόσμος. Αυτά τα δυο άκρα είναι που χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να δείξουν ότι ξέρουν,αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν «εσωτερική πληροφόρηση». Για ένα θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους με την πρέπουσα σοβαρότητα, μέχρι να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ