Οι απίστευτες καταστάσεις και η αντεπίθεση

Οι απίστευτες καταστάσεις και η αντεπίθεση

Μετά το «μπάχαλο» με το γήπεδο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο Άρης πρέπει να δείξει ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από το αυριανό (21/10) ματς με την ομάδα των Σερρών.

Κάθε φορά λέμε ότι τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δυστυχώς, όμως, κάθε φορά, όμως, αυτό δεν αποδεικνύεται αληθινό. Τελευταίο παράδειγμα, τα όσα προηγήθηκαν με την έδρα του αγώνα ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη.

Διαβάζοντας, κανείς, τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας των Σερρών, Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου, καταλαβαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε αίμα του Μιχάλη Κατσουρή σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν

Όσοι επρόκειτο να πάνε στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών, όσοι παραβρέθηκαν εκεί σε προηγούμενο παιχνίδι, όσοι πήγαν για να κάνουν τη δουλειά τους, όσοι έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο διπλανό σχολείο.

Επί της ουσίας ο κύριος Χατζηδημητρίου ανέφερε ότι υπάρχει κερκίδα που είναι έτοιμη να καταρρεύσει οποιαδήποτε στιγμή. Κάτι που σημαίνει ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα μέχρι τώρα.

Σε ένα γήπεδο που έγιναν μέχρι τώρα δυο παιχνίδια του Πανσερραϊκού για τη Superleague, αυτά με τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πως είναι δυνατόν να πήρε άδεια αυτό το γήπεδο για να γίνουν οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις; Τότε δεν ίσχυαν αυτά που έλεγε ο αντιπρόεδρος της ομάδας των Σερρών; Ο αθλητισμός φυσικά και αποτελεί προέκταση της κοινωνίας μας και από θαύμα γλιτώσαμε μια ακόμα τραγωδία. Απίστευτα πράγματα και καταστάσεις, πραγματικά.

Το παιχνίδι, τελικά, θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού αρχικά «περιπλανήθηκε» στα Ιωάννινα και στον Βόλο. Αντιστροφή έδρας, με τον Άρη να έχει, πλέον, τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια και να είναι υποχρεωμένος να κάνει ένα σερί, που θα βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, αλλά και το κλίμα.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, η νίκη είναι μονόδρομος, ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο, καθώς και το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο. Μια τετράδα αγώνων που ο Άρης όχι απλά μπορεί, αλλά επιβάλλεται να κάνει το απόλυτο, πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το αυριανό (21/10) παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, φυσικά, για τον Άρη. Όχι μόνο γιατί αντιμετωπίζει έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, αλλά και γιατί η διακοπή στο πρωτάθλημα επηρεάζει, πάντα, όλες τις ομάδες. Είναι, όμως, στο χέρι του, ή καλύτερα στα πόδια των παικτών του, να κάνουν εύκολη τη συγκεκριμένη αναμέτρηση,

Ο Άρης θα πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος, αλλά και να αποφύγει τα λάθη. Φυσικά και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, άπαντες, όμως, περιμένουν από την ομάδα του Άκη Μάντζιου να παρουσιάσει και ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης, από τον αυριανό αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ