Στην Τρίπολη να ολοκληρωθεί και με το αποτέλεσμα η αντίδραση…

Στην Τρίπολη να ολοκληρωθεί και με το αποτέλεσμα η αντίδραση…

Ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο έδειξε τις δυνατότητες του απέναντι στον πιο ισχυρό αντίπαλο που αντιμετώπισε φέτος. Το ότι δεν πήρε αποτέλεσμα ήταν θέμα συγκυριών. Την Κυριακή όμως επιβάλλεται να κάνει και τα δύο…

Ήταν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά την «μαύρη» βραδιά με τον ΠΑΟΚ. Γιατί απλά από την μια αυτό που συνέβη στο Καραϊσκάκη συμβαίνει μια φορά τα 15-20 χρόνια για έναν Ολυμπιακό που φέτος έως τώρα είχε δείξει καλή εικόνα συνολικά, και από την άλλη το κίνητρο απέναντι στην ισχυρή Γουέστ Χαμ ήταν μεγάλο για όλους. Από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ έως τον τελευταίο ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή.

Και όντως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, έκανε ένα μεστό ματς, αποδιοργάνωσε τους Άγγλους μέσα στο σπίτι τους και θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει αποτέλεσμα. Είναι όμως αλήθεια πως δεν τον… πάει φέτος η ιστορία του ομίλου. Με την Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα κάνει ένα πολύ καλό ματς αλλά χάνει στο φινάλε πληρώνοντας παιδικά λάθη στιγμής αλλά και το απίθανο του VAR που δεν είδε την αποβολή στο μαρκάρισμα στον Έσε που του έσπασε την μύτη.

Διαβάστε επίσης: Ο «playmaker» Ρέτσος και ο… ευρωπαίος Καμαρά (vids)

Στην Σερβία ένα δικό του ματς χάνεται μέσα από τα χέρια του. Φανταστείτε να είχε πάρει όπως έπρεπε εκείνο το τρίποντο, πόσο διαφορετικά θα ήταν τώρα τα πράγματα. Δεδομένα τρίτος και με περισσότερες ελπίδες για την δεύτερη θέση. Ένα ματς που χάθηκε από το 0-2. Με την Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη πήρε αυτό που άξιζε, όχι όμως και χθες βάσει της συνολικής εικόνας. Βλέπετε η Γουέστ Χαμ έχει Γουόρντ Πράους και Πακετά, παίκτες υψηλού επιπέδου που αρκεί μια έμπνευση και μια εξαιρετική εκτέλεση για το «τρίποντο». Ήταν και τυχερή καθώς τα… χιλιοστά του Ορτέγκα επικύρωσαν το γκολ. Ο Αργεντινός που έκανε πολύ καλό ματς αλλά η μπάλα είναι «πόρνη» και στη φάση που έκρινε το ματς ξέχασε να ακολουθήσει την άμυνα και δεν τραβήχτηκε ακολουθώντας τον Πακετά.

Ακόμη και έτσι όμως η τύχη «έδειξε» για άλλη μια φορά πως δεν είναι με τον Ολυμπιακό. Το δοκάρι του Καμαρά στο 86΄είναι η απόδειξη για ένα βράδυ όμως που η ήττα δεν μπορεί να «σκεπάσει» την συνολική εικόνα μιας ομάδας που δούλεψε καλά στο γήπεδο, έπαιξε με την μπάλα στα πόδια της το μεγαλύτερο διάστημα του ματς και έκανε τους Άγγλους να μοιάζουν με ομάδα της σειράς.

Αν είχε μεγαλύτερη βοήθεια και από τον Γιόβετιτς αρχικά και τον Ελ Κααμπί στην συνέχεια ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα και ο Μαρτίνεθ που το πίστευε από την αρχή και το έλεγε και στο ημίχρονο να δικαιωνόταν. Βλέποντας το ματς άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυβε και στο ημίχρονο την αισιοδοξία του για το διπλό. Πίστευε πως οι Άγγλοι θα πάρουν ρίσκα έχοντας χάσει τον ρυθμό τους από το παιχνίδι του Ολυμπιακού και θεωρούσε πως μια καλή κόντρα θα έβγαζε το γκολ για την ομάδα του. Για αυτό έβαλε νωρίς τον Ελ Κααμπί στο ματς στην επανάληψη. Το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά όμως…

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός οφείλει να επενδύσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση. Και πρωτίστως να την επαναλάβει στην Τρίπολη την Κυριακή σε ένα ματς που επιβάλλεται να πάρει και το αποτέλεσμα. Για να πάει ήρεμος στην διακοπή εν όψει της καταιγιστικής επιστροφής με συνεχόμενα δύσκολα ματς και τον «τελικό» με την Φράιμπουργκ στις 30 Νοεμβρίου στην πανέμορφη Γερμανική πόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ