Να τους βλέπεις να πανηγυρίζουν για τα χαρτιά…

Να τους βλέπεις να πανηγυρίζουν για τα χαρτιά…

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει πρωτάθλημα με όλους τους τρόπους και όλα τα εμπόδια. Τώρα βρήκε και ένα νέο να προσθέσει…

Νέα δεδομένα λοιπόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και με την βούλα των δικαστηρίων. Σε ένα πρωτάθλημα που πλέον έχει αλλοιωμένη την βαθμολογία του με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να εξοντώσει τον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Το «έργο» το βλέπουμε χρόνια τώρα όπου ο Ολυμπιακός είναι παντού στο στόχαστρο.

Σε όλα τα επίπεδα. Και αν μέχρι πρότινος είχε να αντιμετωπίσει την «τρόϊκα» και το… Μπαλτακιστάν τώρα ξέρει πως θα κάνουν πάντα ότι περνάει από το χέρι τους για να του παίρνουν τους βαθμούς μέσα από τα χέρια του. Τα δικαστήρια «παίζουν μπάλα» πλέον και επηρεάζουν το πρωτάθλημα καθώς όχι μόνο ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι, που θα μπορούσε και αγωνιστικά να το χάσει, αλλά του αφαίρεσαν και έναν βαθμό από αυτούς που είχε πάρει στο γήπεδο.

Και όπως κατάφερε να νικήσει και τους διαιτητές της «εξυγίανσης», όπως κατάφερε να κάνει για τρία συνεχόμενα χρόνια τα play offs εφιάλτη για τους απέναντι τερματίζοντας πρώτος με διψήφιες διαφορές τώρα καλείται να το κάνει και αυτό. Το λες και παραπάνω κίνητρο για την ομάδα που έχει περισσότερο πρωταθλήματα από όλες τις άλλες ομάδες μαζί.

Δεν νομίζω ότι έπεσε κανείς από τα σύννεφα από την δικαστική απόφαση. Δεν γνωρίζω από νομικά, ούτε είμαι ειδικός για να αμφισβητήσω την εγκυρότητα νομικά της απόφασης. Αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης που οφείλουμε να δεχόμαστε και βεβαίως όταν νοιώθουμε ότι αδικούμαστε να επιδιώκουμε με νόμιμα μέσα να την αλλάξουμε. Όπως θα κάνει ο Ολυμπιακός με το CAS.

Ξέρω όμως πως αυτό που συνέβη με τον Χουανκάρ είναι πρωτοτυπία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο της… «τρόικας» που αναβίωσε με ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό για έναν κοινό στόχο. Την εξόντωσή του με κάθε τρόπο. Ο ΠΑΟ που πλέον βγάζει το αληθινό του πρόσωπο, οι φωνές για το καλύτερο ποδόσφαιρο του Αλαφούζου ήταν αυτό ακριβώς που συνέβη. Τα χαρτιά…

Βλέπετε, όπως έχω γράψει επανηλλειμένως ο Ρέαμπτσιουκ δεν ξεχνιέται. Το εντυπωσιακό πάντως της υπόθεσης είναι πως πανηγυρίζουν κιόλας που το πήραν στα χαρτιά! Έχω μάλιστα την εντύπωση πως αν τους έλεγες στα χαρτιά ή στο γήπεδο θα επέλεγαν τα χαρτιά! Θεωρούν μάλλον πως με αυτό τον τρόπο δείχνουν ισχυροί απέναντι στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Ας το πιστεύουν λοιπόν. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει πρωτάθλημα με κάθε τρόπο στην ιστορία του. Με κάθε Κυβέρνηση, με κάθε ΕΠΟ, κόντρα σε όλους και όλα. Τώρα έχει ένα παραπάνω κίνητρο. Να πάρει και το πρωτάθλημα των… δικαστηρίων. Δεν θα είναι εύκολο όπως καταλαβαίνετε καθώς θα βρίσκει σε κάθε ματς εμπόδια. Μέσα και έξω από το γήπεδο.

Μια ομάδα νέα που τώρα «χτίζεται» και που λογικά δεν έχει σταθερότητα. Αυτή η ομάδα όμως που την περασμένη Κυριακή γνώρισε με ιστορική συντριβή στην έδρα της είναι πρώτη στο γήπεδο με 22 βαθμούς, μαζί με τον πρώτο στα χαρτιά ΠΑΟ. Άρα, έχει δείξει πως μπορεί. Τώρα το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, αλλά τα δύσκολα είναι για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ