Άρης: Αυτοί που «ξέρουν» και η ανάγκη για σοβαρότητα και πράξεις

Άρης: Αυτοί που «ξέρουν» και η ανάγκη για σοβαρότητα και πράξεις

Το θέμα των επικείμενων εξελίξεων στην ΠΑΕ Άρης, που έχει προαναγγείλει ο Θόδωρος Καρυπίδης, πρέπει να αντιμετωπιστεί με την απαιτούμενη σοβαρότητα από όλους, καθώς οι δήθεν «αποκλειστικές πληροφορίες» που δεν διασταυρώνονται, μόνο αναστάτωση προκαλούν.

Η υπόθεση με τους υποψήφιους συμπαίκτες της ΠΑΕ Άρης και τις επικείμενες εξελίξεις, βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ειδικά, τώρα, που δεν έχουμε και αγωνιστική δραστηριότητα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ένα θέμα το οποίο «βγήκε» από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος το συντήρησε και με την πρόσφατη δήλωση του. «Ο κόσμος του Άρης πρέπει να κάνει λίγη υπομονή. Σε λίγο καιρό θα παραμιλήσουν όλοι με αυτά που θα κάνει ο Άρης και με αυτά που θα γίνουν στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Ράπτορς – Μπακς 112-128: Νίκη των Μπακς χωρίς Γιάννη αλλά με τον Λίλαρντ του… Πόρτλαντ

Προσωπικά, ακούω και μαθαίνω διάφορα, όμως, αν κάτι έχω μάθει στα τόσο χρόνια ενασχόλησης μου με τη δημοσιογραφία – και δυστυχώς, όπως, συμβαίνει πάντα στη ζωή το έμαθα με τον «σκληρό» τρόπο, κάνοντας λάθη – , είναι ότι τα θέματα αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και ότι οι πράξεις είναι αυτές που έχουν σημασία.

Είναι πολύ εύκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να «πουλήσεις» ελπίδα ή να «πουλήσεις» απαξίωση. Πουλάνε, είναι η αλήθεια και τα δυο. Το κάνουν, μάλιστα, κάποιοι, χωρίς να τους νοιάζει αν δημιουργούν αναστάτωση με αυτό, για λίγα κλίκ ή για ακροαματικότητα.

Αυτοί που αφήνουν να εννοηθεί ότι «ξέρουν» αλλά επί της ουσίας αφήνουν μόνο υπονοούμενα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ούτε «σώθηκε ο Άρης», ούτε πουλάει «παπάδες» ο Καρυπίδης. Οι εξελίξεις θα δείξουν τι θα γίνει.

Κριτική φυσικά και θα πρέπει να δέχεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης. Για τα λάθη που έκανε, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια. Κριτική, όμως, η οποία θα έχει ως σκοπό να του υπογραμμίσει τα συγκεκριμένα λάθη για να τα διορθώσει. Κριτική που θα τον κάνει να γίνει καλύτερος.

Κριτική και όχι απαξίωση, ούτε για τον ίδιο, ούτε για την ομάδα. Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος και φυσικά κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με το να κυνηγάει την τέταρτη και την πέμπτη θέση. Είναι άλλο, όμως, αυτό και άλλο να απαξιώνεις την προσφορά ενός ανθρώπου. Το ότι ο πήχης έχει ανέβει τη δεδομένη χρονική στιγμή – και πολύ σωστά θέλει να βλέπει πιο ψηλά την ομάδα του ο κόσμος -, οφείλεται στην οικονομική σταθερότητα που είχε τα τελευταία χρόνια με τον Καρυπίδη.

Ο ίδιος, βέβαια, θα πρέπει να καταλάβει ότι η έλλειψη οράματος τη δεδομένη στιγμή, από μεγάλη μερίδα του κόσμου, θα αλλάξει μόνο με πράξεις και αποτελέσματα. Αυτό, ισχύει και για τη διαρροή της ΠΑΕ για ΑΜΚ ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να παραγνωρίσει, όμως, το γεγονός ότι σε όλες τις προηγούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που προκηρύχτηκαν, φάνηκε συνεπής και τις κάλυψε. Θεωρώ, προσωπικά, επίσης, ότι δύσκολα θα έκανε τέτοια δήλωση, αν όντως, δεν περίμενε κάτι. Αυτές που θα «μιλήσουν», όμως, πλέον, είναι οι πράξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ