Άρης: Επέστρεψε ο Δεληζήσης

Άρης: Επέστρεψε ο Δεληζήσης

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε πλήρως το πρόγραμμα τραυματισμού του και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Ο Γιώργος Δεληζήσης συμμετέχει, πλέον, χωρίς προβλήματα στις προπονήσεις του Άρη. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (χόνδρινη βλάβη στο αριστερό γόνατο) και ολοκλήρωσε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ακόμα, ο Ντομαγκόι Πάβισιτς ανέβασε ρυθμούς, ενώ ο Φράνκο Φεράρι έκανε αποθεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν και οι Μάνου Γκαρθία, Μόουζες Οντουμπάζιο και Λούκας Ρουπ. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει σύντομα σε αγωνιστική δράση.

Ο τραυματισμός του Ρόναλντ Ματαρίτα δεν του επέτρεψε να ενσωματωθεί με την εθνική της Κόστα Ρίκα, για τους προημιτελικούς του Nations League με τον Παναμά.

Αντίθετα, στα προαναφερθέντα παιχνίδια θα πάρει μέρος ο Άλβαρο Σαμόρα, που κλήθηκε στην εθνική αντρών, ενώ απόντες από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα είναι και οι διεθνείς Γιακούμπ Μπράμπετς και Μιχάλης Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ