Μετράει μέρες για τη μεγάλη επιστροφή ο Γκαρθία και μαζί του και ο Άρης

Μετράει μέρες για τη μεγάλη επιστροφή ο Γκαρθία και μαζί του και ο Άρης

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τους κιτρινόμαυρους, μπήκε στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, κάτι που εκτός από τον ίδιο, περιμένουν με αγωνία ο Μάντζιος αλλά και οι συμπαίκτες του.

Ο Μάνου Γκαρθία έχει μπει στην τελική ευθεία, σε ότι αφορά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα μήνες, περίπου. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις, θα επιχειρήσει να «ζορίσει» το πόδι του και αν όλα πάνε καλά, τότε από τις αρχές του επόμενου μήνα θα πάρει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Άρη και να του δώσει πράγματα τα οποία του λείπουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο παιχνίδι του. Είναι λογικό ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να περιμένει πως και πως την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν είναι, όμως, ο μόνος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το στοίχημα του Καρβαλιάλ με τον Μπιέλ

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει τον Ισπανό, που μπορεί να «κουμπώσει» εξαιρετικά σε ρόλο επιτελικού χαφ, στο σύστημα 4-2-3-1 με το οποίο αρέσκεται να παρατάσσει την ομάδα του ο προπονητής του Άρη. Ένας παίκτης με την ποιότητα του Γκαρθία, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Να κρίνει με μια ενέργεια του ένα παιχνίδι, ή να βοηθήσει την ομάδα του να διασπάσει τις «κλειστές» άμυνες, ειδικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την επιστροφή του Γκαρθία περιμένουν και οι συμπαίκτες του, καθώς μπορεί να τους αξιοποιήσει. Ειδικά σε ότι αφορά τις κάθετες πάσες από τον άξονα προς τον Μορόν, που δεν τροφοδοτείται μέχρι τώρα όσο θα έπρεπε, παρά τα εφτά γκολ που έχει σημειώσει.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, δεν θα γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σταδιακά. Είναι λογικό ότι ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί χρόνο, μετά την πολύμηνη αποχή του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες, προκειμένου να φτάσει στα γνωστά στάνταρ απόδοσης. Ακόμα, το σημαντικό είναι να γίνει σωστή διαχείριση, ανάλογα, βέβαια και με τις οδηγίες του ιατρικού τιμ.

Ο Γκαρθία δεν θα μπει να παίξει κατευθείαν βασικός, θα πάρει, όμως, χρόνο συμμετοχής, εκτός απροόπτου, από τις αρχές του επόμενου μήνα και αυτό από μόνο του αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για τον Άρη. Αν, μάλιστα, η επιστροφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού συνδυαστεί και με την απόκτηση ενός ποιοτικού αριστερού εξτρέμ και ενός δεύτερου φορ, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα για την ομάδα του Μάντζιου.

ΥΓ. Εξελίξεις είναι πιθανόν να έχουμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και με το θέμα της ανανέωσης του Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας θέλει να μείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Άρη για το νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ