Άρης: Η κίνηση στα χαφ και οι αποδεσμεύσεις

Άρης: Η κίνηση στα χαφ και οι αποδεσμεύσεις

Ανοικτό το ενδεχόμενο οι κιτρινόμαυροι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα μέσου, ενώ θα τεθούν επι τάπητος και οι περιπτώσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Η αναβολή της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του Άρη να επικεντρωθούν ακόμα περισσότερο στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους, ενόψει του Ιανουαρίου. Είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για αριστερό εξτρέμ και δεύτερο επιθετικό, ενώ είναι πιθανόν να προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός ακόμα μέσου.

Οι τρεις αυτές θέσεις βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των ανθρώπων του Άρη. Ακόμα, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το θέμα των αποδεσμεύσεων.

Διαβάστε επίσης: Το εικοσαήμερο της κρίσης για τον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, υπάρχουν παίκτες που φαίνεται ότι δεν υπολογίζονται και θα γίνει, πιθανότατα, κίνηση προκειμένου είτε να λύσουν το συμβόλαιο τους είτε να παραχωρηθούν δανεικοί σε κάποια άλλη ομάδα.

Στην κατηγορία αυτή φαίνεται ότι ανήκει ο Ντομαγκόι Πάβισιτς. Ο Κροάτης μέσος δεν έχει συμπεριληφθεί στα τελευταία παιχνίδια στην αποστολή, με τον Άκη Μάντζιο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ