Όλες οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ, θα έχουν… ονοματεπώνυμο

Όλες οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ, θα έχουν… ονοματεπώνυμο

Μπάνιο, καφές και μεταγραφές, αυτό θα είναι το τρίπτυχο του φετινού καλοκαιριού, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, να περιμένουν τον ερχομό των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, που όπως λένε στην Τούμπα θα κάνουν τη διαφορά.

Μπήκαμε επιτέλους στο καλοκαίρι. Οι παραλίες άρχισαν να γεμίσουν με λουόμενες και οι πρώτες βουτιές είναι πλέον γεγονός. Ο Έλληνας παραθεριστής, όπως κάθε χρόνο, εκτός από την ομπρέλα, τις ψάθες, τις καρέκλες και τα κουβαδάκια, κουβαλάει μαζί του εφημερίδα ή tablet για να ενημερωθεί από την παραλία όπου βρίσκεται τα τελευταία νέα της ομάδας του. Αυτή η εποχή είναι η αγαπημένη όχι μόνο για τους φιλάθλους ανά την υφήλιο, αλλά και για τους δημοσιογράφους που είναι μ’ ένα τηλέφωνο στο χέρι για να βρουν και να γράψουν τον επόμενο μεταγραφικό στόχο της ομάδας που καλύπτουν το ρεπορτάζ.

Αυτό το καλοκαίρι, η δουλειά μας φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολη, από την στιγμή που στον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Όπως ενημερωθήκατε από χθες από to10.gr, οι Θεσσαλονικείς έχουν βάλει στην κορυφή της λίστας τους
τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Τέεμου Πούκι. Όλες οι προσπάθειες του Λούμπος Μίχελ έχουν επικεντρωθεί στους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Όπως αφήνουν να εννοηθεί στην Τούμπα ο Σουηδός και ο Φιλανδός διαθέτουν όλο το απαιτούμενο «πακέτο» για να κάνουν τη διαφορά και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τους «ασπρόμαυρους». Οι επαφές με την πλευρά των ποδοσφαιριστών, έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και είναι κάτι περισσότερο από προχωρημένες. Αυτό που ελπίζουν είναι πως μέσα στις επόμενες ημέρες αμφότερες θα ολοκληρωθούν θετικά.

Βέβαια, καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι απλή από τη στιγμή που οι δύο Σκανδιναβοί ποδοσφαιριστές έχουν πολλές προτάσεις στα χέρια τους, ειδικά ο Πούκι. Ο πρώην επιθετικός της Μπρόντμπι προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αναζητώντας ένα καλύτερο συμβόλαιο. Μάλιστα φημολογείται πως από τις 700-800.000 ευρώ που προσφέρει ο ΠΑΟΚ, η πλευρά του Φιλανδού θέλει ένα συμβόλαιο που θα ξεπερνά κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, δεκάδες είναι οι προτάσεις από μάνατζερ μεγάλων γραφείων, αλλά και φίλων της ομάδας, Βαντίμ Σαμπλί, για ελεύθερους και μη ποδοσφαιριστές. Από τη Μικράς Ασίας λένε πως αυτές συνεχίζουν να καταφθάνουν με ασταμάτητους ρυθμούς αλλά ακόμα δεν έχει ανοίξει ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με κανέναν εξ αυτών. Το θεωρώ κομματάκι δύσκολο από την στιγμή που απομένουν 17 ημέρες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και με βάση τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου πως θέλει το 90% του ρόστερ να είναι από την αρχή στην προετοιμασία.

Στα δικά μου αφτιά έφτασε μια πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ συντηρεί το θέμα Πούκι για να θολώσει τα νερά. Οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει και δεύτερη πρόταση για την απόκτηση επιθετικού. Πρόκειται για ευρωπαίο ποδοσφαιριστή επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ότι αφορά, τέλος, την περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος τερματοφύλακας της Ξάνθης παραμένει στο «ασπρόμαυρο» κάδρο αλλά η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο εφόσον υπάρξει αποχώρηση ενός εκ των Πασχαλάκη, Ρέι και Γλύκου. Ο πρώτος για φέτος δεν θα κάνει το μεγάλο άλμα, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούν ομάδα που θα συνεχίσουν την καριέρα τους είτε με την μορφή του δανεισμού είτε με μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ