Μόνο για τον Κάσσο μπορούμε να είμαστε σίγουροι

Μόνο για τον Κάσσο μπορούμε να είμαστε σίγουροι

Κριτική και μπινελίκια σε βάρος προπονητών, παικτών και διοικήσεων με μοναδικό κριτήριο σενάρια και φήμες που ακούγονται δεξιά και αριστερά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, σίγουρα δεν είναι η τελευταία και δεν γίνεται μόνο στον Άρη. Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει μια κριτική προς πάντες, με μοναδικό κριτήριο σενάρια, φήμες και καφενειακές συζητήσεις. «Έχω έναν φίλο που έχει έναν ξάδερφο που δούλευε παλιά στον Άρη. Inside info σας λέω» ή «ξέρετε ποιος είμαι εγώ και τι έχω προσφέρει και τα ξέρω όλα», είναι από τις πιο συνήθεις ατάκες που ακούει κανείς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και δώσ’ του μπινελίκια σε διοικήσεις, παίκτες και προπονητή. Χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται, αλλά απλά για να πούμε κάτι. Αυτήν την στιγμή ο μοναδικός που ξέρει ποιους ακριβούς παίκτες θα πάρει ο Άρης και ποιοι θα παραμείνουν από το νυν ρόστερ, είναι μόνο ο Πάκο Ερέρα. Ο Μοναδικός. Αν τα ξέρετε όλα εσείς που βρίζετε τους πάντες, μπράβο σας. Ούτε, καν, πάντως, στην ΠΑΕ Άρης γνωρίζουν 100% ποιες ακριβώς είναι οι εισηγήσεις του Ισπανού τεχνικού.

Μπορεί να έρθουν και πιθανότατα αυτό θα γίνει, καμιά δεκαριά παίκτες, ξένοι και κοινοτικοί. Μπορεί να φύγουν οι περισσότεροι παίκτες από το νυν ρόστερ και να συνεχίσουν από 11 ως 14. Αυτή την στιγμή, όμως, για τον μοναδικό για τον οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι και να σχολιάσουμε, ακόμα και να …μαλώσουν ορισμένοι, αφού τους αρέσει τόσο, είναι για την αποχώρηση του Πασχάλη Κάσσου που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λάρισα.

Το μοναδικό πράγμα που δεν χρειάζεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης είναι η εσωστρέφεια. Ενότητα, χρειάζεται, προκειμένου να επιστρέψει όπως πρέπει στην Superleague. Σίγουρα, πάντως, δεν χρειάζονται μπινελίκια και μαλώματα, χωρίς λόγο, για πράγματα που μπορεί να μην ισχύουν καν.

Υ.Γ Θα υπάρχουν και εκπλήξεις σε ότι αφορά τις παραμονές και τις αποχωρήσεις. Γι’ αυτό καλό θα είναι κανείς να μην βάλει στο χέρι του στην φωτιά, σε ότι αφορά την στελέχωση του ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ