Όργια που δεν έχουν τέλος και συνεχόμενα «μπλόκο»

Όργια που δεν έχουν τέλος και συνεχόμενα «μπλόκο»

Το «έργο» το έχουν δει κατ’ επανάληψη οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά αλλά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον «βούρκο» στον οποίο παίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα όργια εναντίον του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, με διαιτητικές αποφάσεις που αδικούν κατάφορα την ομάδα του λιμανιού συνεχίζονται και δεν έχουν τελειωμό, καθώς και έγιναν αδιανόητα πράγματα και στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση από παιχνίδι σε παιχνίδι, καθώς οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έγιναν χθες θεατές ενός (ακόμα) αποκρουστικού έργου.

To buzzer beater του Λίλαρντ έδωσε το ματς της χρονιάς στους Μπακς – Αντετοκούνμπο vs Βεζένκοφ 143-142 (vid)

Ο Ολυμπιακός που πάντως κατάφερε να τα βάλει με όλους και με όλα παίρνοντας τη νίκη με 3-2, αλλά εδώ το θέμα είναι οι διαιτητικές αποφάσεις.

Η διαιτησία του Μανούχου αλλά βεβαίως και ο Παπαδόπουλος στο VAR έκαναν αδιανόητα λάθη με τις αποφάσεις τους και προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων των πειραιωτών αλλά και του κόσμου του Ολυμπιακού.

Γιατί αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» βλέπουν από την τηλεόραση (καθώς τα γήπεδα είναι κλειστά) την ομάδα τους να είναι στο «στόχαστρο» και να δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο για να βγει εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Και χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η εικόνα σε προηγούμενα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, εκεί που είχαμε επίσης αδιανόητες αποφάσεις από τους διαιτητές.

Δεν ήταν βεβαίως η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός μπαίνει στο «στόχαστρο» σε μια προσπάθεια να σταματήσουν την πορεία του στο πρωτάθλημα. Το «έργο» το έχουν δει κατ’ επανάληψη οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά αλλά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον «βούρκο» στον οποίο παίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έγιναν όργια και στο παιχνίδι με την Κηφισιά, με αποβολή του καλύτερου αμυντικού των «ερυθρόλευκων», του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος δεν παίζει εναντίον του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς των δύο ομάδων για το Κύπελλο.

Δεν ελέγχθηκε στο VAR το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί σε φάση που ο αμυντικός της Κηφισιάς φαίνεται ότι καλύπτει τον σκόρερ, άρα δεν υπάρχει οφσάιντ.

Και ποια εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κάποιος στις γραμμές του VAR; Βάζει κάποιος το χέρι του στην φωτιά για το πώς μπαίνουν οι γραμμές; Εδώ γελάνε, αλλά δυστυχώς η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα.

Ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί ενώ νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ και του Γιώργου Μασούρα, πάλι με υπόδειξη του VAR για χέρι του Έλληνα επιθετικού.

Έγινε ότι έγινε στον Βόλο, ακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Φάληρο μ’ έναν απίθανο Σλοβάκο που… έκανε τον διαιτητή και τώρα τα όργια εναντίον του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Και ποιος ξέρει βεβαίως τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι των πειραιωτών για το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι την Τετάρτη το βράδυ υπάρχει η ρεβάνς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Φάληρο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό που σκέφτονται οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» είναι σε ποιο παιχνίδι θα γίνει το επόμενο «μπλόκο» κατά του Ολυμπιακού. Γιατί ότι θα γίνει είναι δεδομένο, απλά το θέμα είναι σε ποιο ματς.

Όσο δεν ασχολείται κανένας για να μπει τέλος σε αυτό το χάλι είναι θέμα χρόνου το επόμενο «μπλόκο κατά των ερυθρόλευκων».

Κάθε Κυριακή και χειρότερες διαιτησίες στα παιχνίδια των πειραιωτών στην Σούπερ Λίγκα και κανείς πλέον δε νιώθει έκπληκτος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού που βλέπει τα παιχνίδια από την τηλεόραση αισθάνεται αηδιασμένος και περιμένει τα χειρότερα από τους διαιτητές αλλά η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Λέμε λοιπόν για τον «βούρκο» του ποδοσφαίρου στη χώρα μας αλλά επί της ουσίας κανείς δεν ασχολείται με τα όσα συμβαίνουν κάθε Κυριακή.

Ασχολήθηκε άραγε κάποιος για να μπει ένα τέλος στην παρακμιακή κατάσταση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας; Κανένας, ίσως γιατί κάποιοι θεωρούν πως τα πράγματα είναι «καλώς καμωμένα» από τη στιγμή που αδικείται ο Ολυμπιακός.

Είναι όμως σίγουρο ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ