Νίκες που σε ατσαλώνουν

Νίκες που σε ατσαλώνουν

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε στην Κηφισιά είναι καλύτερος και από το να έληγε το ματς 0-5…

Υπάρχουν νίκες απλές, άλλες με καλό ποδόσφαιρο, άλλες τυχερές και άλλες που σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, σε κάνουν πιο σκληρό και ατσαλώνουν τα αποδυτήρια.

Στην τελευταία κατηγορία, ανήκει το τρίποντο που πήρε ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή με την Κηφισιά. Ένα παιχνίδι που έμοιαζε με υγιεινό περίπατο για τους Πειραιώτες και εξελίχθηκε σε σπάσιμο νεύρων και οι άνθρωποι, αλλά και οι φίλοι της ομάδας έτρεχαν να βρουν… ουίσκι για να ηρεμήσουν.

Για τις φάσεις που εξόργισαν – δικαίως – τους Πειραιώτες τα έχετε διαβάσει αναλυτικά, τα έχετε ακούσει και τα έχετε δει στις εκπομπές. Και να πω ότι ήταν μόνο στο Κυριακάτικο ματς, να μιλήσω για μια κακή βραδιά. Αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει και μιλάμε σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού, να σφυρίζονται απίστευτα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Μια επικίνδυνη κατάσταση, μεγαλύτερη από το ποδόσφαιρο

Στο Βόλο, στο Περιστέρι, με την ΑΕΚ και κόντρα στην Κηφισιά. Μόνο στην Λαμία δεν χρειάστηκε απόφαση του διαιτητή για να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μπει επιτέλους ένα τέλος, σε αυτή την κατάσταση, οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Σας έγραψα προηγουμένως, ότι η νίκη του Ολυμπιακού, με τον τρόπο τον οποίο ήρθε, μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» γίνουν μια γροθιά, μην τους φοβάστε. Ακόμα και αν δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ακόμα και αν υπάρχουν κενά στο ρόστερ, ακόμα και αν χρειαστεί να παίξουν «τελικό» με τον Παναθηναϊκό, με δύο μόνο στόπερ στην διάθεση του προπονητή τους.

Ξεγραμμένο τον είχαν τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πριν από μερικές μέρες. Και οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στην λεωφόρο και έδειξαν άλλο πρόσωπο. Δεν λέω ότι χάθηκε η μπάλα, ούτε απέδωσαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, έβγαλαν αντίδραση, πάθος, στάθηκαν όρθιοι και πλέον θέλουν τη νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το ίδιο περιμένω να δω και την Τετάρτη το βράδυ. Ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να προκριθεί και είναι κάτι που είπε , άλλωστε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ, εμφανώς εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα, με την Κηφισιά. «Όταν συμβαίνουν αυτά, γινόμαστε πιο δυνατοί. Έγινε αυτό με την ΑΕΚ, γίναμε πιο δυνατοί. Τώρα γίναμε περισσότερο», τόνισε με νόημα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Για αυτούς τους λόγους, ο τρόπος με τον οποίο κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτερος από το να πανηγύριζαν νίκη με 5-0…

Υ.Γ. Για τον «που πάμε με τον Μασούρα» θα τα πούμε αναλυτικά σε μελλοντική επικοινωνία μας. Το μόνο που λέω είναι ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Υ.Γ. (1). Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά τον τρόπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσει. Ο Ελ Αραμπί έδωσε τη νίκη και μπορεί και στο μέλλον να προσφέρει πολύτιμούς βαθμούς. Και σίγουρα δεν είναι παίκτης, να ζητά να πα’ιξει με την δεύτερη ομάδα για να βρει ρυθμό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ