«Έμεινε» στην πρόκριση ο Άρης

«Έμεινε» στην πρόκριση ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι, μετά την επιτυχία τους στο Κύπελλο επί της ΑΕΚ, πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έκαναν τραγικά λάθη και έδειχναν να μην έχουν λύσεις μετά τις αναγκαστικές και μη αλλαγές, ενώ σωστά διαμαρτύρονται για το πέναλτι που υπέδειξε o διαιτητής Κροχ.

Ο Άρης πραγματοποίησε μακράν τη χειρότερη του εμφάνιση, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο χθεσινό (21/1) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και γνώρισε την ήττα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε ότι επηρεάστηκε σημαντικά από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ, ενώ δεν μπορούσε να βρει τα «πατήματα» της, μετά από τις έξι αλλαγές που έκανε, άλλες αναγκαστικές και άλλες για λόγους τακτικής, ο Έλληνας τεχνικός.

Απέναντι σε μια ομάδα που είχε πολύ μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να το λάβει αλλά και να το διαχειριστεί σοβαρά η διοίκηση, στις εναπομείνασες μέρες για τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο Άρης θα πρέπει να ενισχύσει το ρόστερ του, προκειμένου να αυξήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, τις πιθανότητες του,να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και να το κατακτήσει. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του, έκανε αναφορά στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας του, τονίζοντας ότι περιμένει την έλευση ποδοσφαιριστών.

Ο Άρης είχε τρομερό πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία. Μια εικόνα, αποτέλεσμα κυρίως της αδυναμίας του να αντεπεξέλθει στην πίεση που ασκούσαν ψηλά οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων. Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ από το λάθος που έκανε στην έξοδο του ο Χουτεσιώτης στο 17΄, ενώ δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για το πέναλτι που υπέδειξε ο Δανός διαιτητής Κροχ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, αλλά και πάλι ο Άρης δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πασχαλάκη, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, ενώ ο Ολυμπιακός έδειξε να ενδιαφέρεται περισσότερο να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα.

Ο Μάντζιος ήταν υποχρεωμένος να μοιράσει χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι, καθώς αρκετοί από τους παίκτες του έδειξαν να έχουν «μείνει» από δυνάμεις, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, λόγω των αναγκαστικών απουσιών και κυρίως αυτών των Κουέστα και Τζούρασεκ.

Ο Άρης πρέπει να αφήσει πίσω τη χθεσινή αναμέτρηση, παίρνοντας, όμως, το μάθημα από τα λάθη που έκανε και να επικεντρώσει την προσοχή του στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου (24/1), με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Αντιμετωπίζοντας την αντίπαλο του με τη δέουσα σοβαρότητα, προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ